Park ınn

GİRİB, Gebzeli gazetecilere Giresun’u tanıtacak

Gebze 03.06.2024 - 14:04, Güncelleme: 03.06.2024 - 14:04
 

GİRİB, Gebzeli gazetecilere Giresun’u tanıtacak

Gebze’de kurulun ve bir süre önce genel merkezini Ankara’ya taşıyan Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Gebzeli gazetecilerle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Genel Başkan Kemal Tokmak ve genel merkez yöneticilerinin de katıldığı toplantıda GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. GİRİB’in kuruluşu ve Ankara Genel Merkezin açılışı ile ilgili bilgi veren Tokmak, sıradan bir dernek olmadıklarını, bunu yapılan çalışmalarla da ortaya koyduklarını ve Gebze merkezli 4 il derneğine de rol model olduklarını söyledi.  GEBZE BÖLGESİNDE 100 BİN CİVARINDA GİRESUNLU Genel Başkan Kemal Tokmak, GİRİB’in halen 56 öğrenciye burs verdiğini, hedeflerinin yüz öğrenciye burs vermek olduğunu belirtirken , geleceğe yönelik önemli projelerinin olduğunu ifade etti. Gebze bölgesinde yüz bin civarında Giresunlu nüfusu olduğunu söyleyen Tokmak, Giresun kültürüne ve turizmine katkı sunması için Gebze bölgesindeki gazeteciler için Giresun gezisi düzenleyeceklerini ileri sürdü. Gazetecilerin çeşitli konularda sorularını da cevaplandıran Tokmak, Gebze bölgesinin sorunlarına çözüm bulmak için de perde arkasında çalışmalar yaptıklarını, bundan sonra b çalışmaların bir bölümünü kamuoyu ile paylaşacaklarını vurguladı.
Gebze’de kurulun ve bir süre önce genel merkezini Ankara’ya taşıyan Giresun İşadamları ve Bürokratlar Derneği (GİRİB) Gebzeli gazetecilerle kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Genel Başkan Kemal Tokmak ve genel merkez yöneticilerinin de katıldığı toplantıda GİRİB Genel Başkanı Kemal Tokmak yapılan ve yapılacak olan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. GİRİB’in kuruluşu ve Ankara Genel Merkezin açılışı ile ilgili bilgi veren Tokmak, sıradan bir dernek olmadıklarını, bunu yapılan çalışmalarla da ortaya koyduklarını ve Gebze merkezli 4 il derneğine de rol model olduklarını söyledi. 

GEBZE BÖLGESİNDE 100 BİN CİVARINDA GİRESUNLU

Genel Başkan Kemal Tokmak, GİRİB’in halen 56 öğrenciye burs verdiğini, hedeflerinin yüz öğrenciye burs vermek olduğunu belirtirken , geleceğe yönelik önemli projelerinin olduğunu ifade etti. Gebze bölgesinde yüz bin civarında Giresunlu nüfusu olduğunu söyleyen Tokmak, Giresun kültürüne ve turizmine katkı sunması için Gebze bölgesindeki gazeteciler için Giresun gezisi düzenleyeceklerini ileri sürdü. Gazetecilerin çeşitli konularda sorularını da cevaplandıran Tokmak, Gebze bölgesinin sorunlarına çözüm bulmak için de perde arkasında çalışmalar yaptıklarını, bundan sonra b çalışmaların bir bölümünü kamuoyu ile paylaşacaklarını vurguladı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.