Park ınn

GKD’den eski başkanlarına vefa

Kocaeli 04.06.2024 - 15:53, Güncelleme: 04.06.2024 - 15:53
 

GKD’den eski başkanlarına vefa

Genç Kocaelililer Derneği (GKD) tarafından düzenlenen ‘Vefa’ programında şimdiye kadar başkanlık yapan isimler ile yönetim bir araya geldi

Genç Kocaelililer Derneği (GKD)  lokalinde gerçekleşen programa, 1988 de Kurucu Başkan görevinde bulunan Sedat Sapmaz başta olmak üzere başkanlık görevinde bulunan Hüseyin Erol, Necla Savaş, Ali Uygun, Ceyhun Yalçın, Cem Sakoğlu, Haluk Ercan, Gökhan Elbir, Ali Yüksel Balaban, Kadir Genç, Ayhan Varol, Sedat Köse, Umut Ongül katılım sağladılar. Program’da açılış konuşmasında söz alan Dernek Başkanı Sinem Uçan, 36 yıl önce kurulan ve günümüze kadar gelmesinde büyük katkıları olan siz değerli başkanlarımız için düzenlediğimiz vefa programımızda bizleri yalnız bırakmayarak programımıza katılımlarınızdan dolayı değerli başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. GKD geçmiş den bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla kentte hep var olmuş ve kente değer katmıştır. “ Bu Kentin İstikbalidir.” Sloganıyla bütünleşerek günümüze kadar aktif şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Yönetim kurulumuzla birlikte Gençlerimize ve yaşadığımız şehre katkı sunan projeler geliştirerek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Üniversite Öğrencileri, Girişimciler, Genç İş Adamları, Genç STK’lar başta olmak üzere gençlere yönelik, Akademi alanında, Günümüz bilişim dünyasına yönelik çalışmalarla, Sosyal Sorumluluk projelerimizle gençlerimize katkı sunmaktayız.   Teşekkür Ettiler Vefa programına katılan başta kurucu başkan Sedat Sapmaz olmak üzere tüm başkanlar ayrı ayrı söz alarak yönetim kuruluna ve katılımcılara hitap ettiler. Başkanlarımız yönetime tecrübelerini aktararak GKD’nin kentimizde geçmiş den bugüne kadar ki varlığı hakkında çok değerli bilgi akışında bulundular.  İlk defa düzenlenen böylesine değerli program için Başkan Sinem Uçan ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.   Hediye Takdimi Programa katılan başkanlara GKD Başkanı Sinem Uçan tarafından programın anısına hediye takdiminde bulunuldu.  
Genç Kocaelililer Derneği (GKD) tarafından düzenlenen ‘Vefa’ programında şimdiye kadar başkanlık yapan isimler ile yönetim bir araya geldi

Genç Kocaelililer Derneği (GKD)  lokalinde gerçekleşen programa, 1988 de Kurucu Başkan görevinde bulunan Sedat Sapmaz başta olmak üzere başkanlık görevinde bulunan Hüseyin Erol, Necla Savaş, Ali Uygun, Ceyhun Yalçın, Cem Sakoğlu, Haluk Ercan, Gökhan Elbir, Ali Yüksel Balaban, Kadir Genç, Ayhan Varol, Sedat Köse, Umut Ongül katılım sağladılar.

Program’da açılış konuşmasında söz alan Dernek Başkanı Sinem Uçan, 36 yıl önce kurulan ve günümüze kadar gelmesinde büyük katkıları olan siz değerli başkanlarımız için düzenlediğimiz vefa programımızda bizleri yalnız bırakmayarak programımıza katılımlarınızdan dolayı değerli başkanlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim. GKD geçmiş den bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarla kentte hep var olmuş ve kente değer katmıştır. “ Bu Kentin İstikbalidir.” Sloganıyla bütünleşerek günümüze kadar aktif şekilde çalışmalarına devam etmektedir. Yönetim kurulumuzla birlikte Gençlerimize ve yaşadığımız şehre katkı sunan projeler geliştirerek çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Üniversite Öğrencileri, Girişimciler, Genç İş Adamları, Genç STK’lar başta olmak üzere gençlere yönelik, Akademi alanında, Günümüz bilişim dünyasına yönelik çalışmalarla, Sosyal Sorumluluk projelerimizle gençlerimize katkı sunmaktayız.

 

Teşekkür Ettiler

Vefa programına katılan başta kurucu başkan Sedat Sapmaz olmak üzere tüm başkanlar ayrı ayrı söz alarak yönetim kuruluna ve katılımcılara hitap ettiler. Başkanlarımız yönetime tecrübelerini aktararak GKD’nin kentimizde geçmiş den bugüne kadar ki varlığı hakkında çok değerli bilgi akışında bulundular.  İlk defa düzenlenen böylesine değerli program için Başkan Sinem Uçan ve yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

 

Hediye Takdimi

Programa katılan başkanlara GKD Başkanı Sinem Uçan tarafından programın anısına hediye takdiminde bulunuldu.

 

GKD’den eski başkanlarına vefa

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.