Park ınn

Göksel Argun adaylıktan çekildi

Gündem 10.06.2024 - 16:48, Güncelleme: 10.06.2024 - 16:48
 

Göksel Argun adaylıktan çekildi

21 Haziran’da yapılacak olan Futbol Antrenörleri Derneği genel kurulu öncesinde aday olacağı söylenen Göksel Argun açıklama yaptı. Argun, kendisinin de görev yaptığı, Başkan vekili olduğu Remzi Demirer’in yeniden aday olması nedeniyle bu kararından vazgeçtiğini söyledi

Göksel Argun,  sosyal  medya hesabından yaptığı açıklamada, “Üç dönemden beri yönetim kurulunda bulunduğum, son dönem  Başkan Vekili olarak görev yapmış olduğum TÜFAD  Kocaeli Şubesinin yaklaşan  yeni seçim döneminde Mevcut Başkanımız Remzi Demirer’in, Genel Başkanın isteği doğrultusunda yeniden aday oluyor.  Bu sebeple karşısına aday olarak çıkmamın etik olmayacağı konusunda kendisine vermiş olduğum söz neticesinde, bu seçim döneminde aday olmayacağımı, kendisinin ve aday olacak başkalarının da yönetim kurulu listesinde yer almayacağımı bildirmek istiyorum. HİÇ BİR LİSTEYE GİRMEYECEK Futbol Antrenörleri ve spor camiamızdan birçok arkadaşımın arayarak aday olarak çıkmamı istemeleri ve olumlu bakış ve düşüncelerine teşekkür ediyorum. 21 Haziran da yapılacak olan TÜFAD Kocaeli Şubesi Olağan Genel Kurulunda seçilecek Başkana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar dilerim. nBenim için önemli olan şudur ki!” Verdiğimiz sözler bulunduğumuz yada bulunacağımız makamlardan daha önemlidir” dedi.  
21 Haziran’da yapılacak olan Futbol Antrenörleri Derneği genel kurulu öncesinde aday olacağı söylenen Göksel Argun açıklama yaptı. Argun, kendisinin de görev yaptığı, Başkan vekili olduğu Remzi Demirer’in yeniden aday olması nedeniyle bu kararından vazgeçtiğini söyledi

Göksel Argun,  sosyal  medya hesabından yaptığı açıklamada, “Üç dönemden beri yönetim kurulunda bulunduğum, son dönem  Başkan Vekili olarak görev yapmış olduğum TÜFAD  Kocaeli Şubesinin yaklaşan  yeni seçim döneminde Mevcut Başkanımız Remzi Demirer’in, Genel Başkanın isteği doğrultusunda yeniden aday oluyor.  Bu sebeple karşısına aday olarak çıkmamın etik olmayacağı konusunda kendisine vermiş olduğum söz neticesinde, bu seçim döneminde aday olmayacağımı, kendisinin ve aday olacak başkalarının da yönetim kurulu listesinde yer almayacağımı bildirmek istiyorum.

HİÇ BİR LİSTEYE GİRMEYECEK

Futbol Antrenörleri ve spor camiamızdan birçok arkadaşımın arayarak aday olarak çıkmamı istemeleri ve olumlu bakış ve düşüncelerine teşekkür ediyorum. 21 Haziran da yapılacak olan TÜFAD Kocaeli Şubesi Olağan Genel Kurulunda seçilecek Başkana ve yönetim kurulu arkadaşlarıma başarılar dilerim. nBenim için önemli olan şudur ki!” Verdiğimiz sözler bulunduğumuz yada bulunacağımız makamlardan daha önemlidir” dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.