Park ınn

Gölcükspor’da derbi mesaisi devam ediyor

Spor 02.02.2024 - 15:27, Güncelleme: 02.02.2024 - 15:27
 

Gölcükspor’da derbi mesaisi devam ediyor

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor 4 Şubat Pazar günü Kullarspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı Siyahlılar Teknik Direktö...

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor 4 Şubat Pazar günü Kullarspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı Siyahlılar Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner nezaretinde hazırlıklarına devam ediyor. ÇİFT KALE MAÇ Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor 4 Şubat Pazar günü oynayacağı Kullarspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner nezaretinde devam ediyor. Değirmendere Stadında yapılan antrenmanda ise Isınma ve 5'e 2 çalışmasının ardından tam saha çift kale maçı yaptı. Çift kalede Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner zaman zaman futbolcularına uyarılarda bulundu. Futbolcular kıran kırana mücadele etti. Antrenman çift kale maçı ile tamamladı. Antrenmana Serbay Yağız’ın sakatlığı nedeni ile katılmadı.
Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor 4 Şubat Pazar günü Kullarspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı Siyahlılar Teknik Direktö...

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor 4 Şubat Pazar günü Kullarspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı Siyahlılar Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner nezaretinde hazırlıklarına devam ediyor.

ÇİFT KALE MAÇ

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup temsilcilerimizden Gölcükspor 4 Şubat Pazar günü oynayacağı Kullarspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner nezaretinde devam ediyor. Değirmendere Stadında yapılan antrenmanda ise Isınma ve 5'e 2 çalışmasının ardından tam saha çift kale maçı yaptı. Çift kalede Teknik Direktör Ömer Faruk Uzuner zaman zaman futbolcularına uyarılarda bulundu. Futbolcular kıran kırana mücadele etti. Antrenman çift kale maçı ile tamamladı. Antrenmana Serbay Yağız’ın sakatlığı nedeni ile katılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.