Park ınn

Gölcükspor’da kongre günü

Spor 04.06.2024 - 18:10, Güncelleme: 05.06.2024 - 08:37
 

Gölcükspor’da kongre günü

Bölgesel Amatör Lig’de oynayan Gölcükspor, yarın saat 14.00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde olağan kongresini gerçekleştirecek. Kongrede 335 delege bulunurken başkanlığa tek aday Kadir Özdemir oldu

İlçemizin takımı olan ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesine devam eden Gölcükpor, yarın olağan kongresini gerçekleştirecek. Geçtiğimiz süreçte yapılan son kongrede başkanlığa, o dönemde Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Fikret Ormancıoğlu seçilmişti. Ormancıoğlu, geride kalan süre içerisinde liglerin bitiminin ardından görevinden istifa ettiğini açıklamış, yerine de vekaleten Murat Aydoğdu görev yapmaya başlamıştı. Bu süreçte de kulüp, olağan genel kurul toplantısını yapmaya hazırlanıyor. Kongrede tek adayın Kadir Özdemir olacağı da biliniyor. 335 DELEGE BULUNUYOR Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilmesi beklenen kongre, 335 kongre delegesinin yarısından bir fazla olan 168 kişinin kongreye katılmamasından ötürü, yani yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bir hafta sonraya, bugüne ertelendi. Yarın yapılacak olan genel kurulda da çoğunluk aranmadan kongreye katılacak kişilerle olağan genel kurul gerçekleştirilmiş olacak. Geçtiğimiz hafta gazetemize bir röportaj veren Gölcükspor Başkan Adayı Kadir Özdemir, seçilmeleri sonrasında kulüpte ilk olarak mali disiplini sağlamak, ardından altyapıyı daha güçlü hale getirmek istediklerini dile getirmişti. ‘TÜM GÖLCÜK’ÜN GÖREVİ’ Başkan Adayı Özdemir, mali disiplin ve altyapının daha da güçlü hale getirilmesi ile birlikte, aynı anda yönetim ve oyuncu grubunun da birlik içerisinde hareket etmesinin kulübe katkı sağlayacağını dile getirmişti. Özdemir, kongre öncesinde son düşüncelerini ifade etti ve “ Bugün yapacağımız kongrede muhtemelen tek aday olacağız ve üyelerimizin takdiri ile göreve seçilmek istiyoruz. Amacımız, daha öncesinde de belirttiğimiz gibi mali disiplini sağlamak, altyapıyı daha da güçlendirmektir. Bunun haricinde, ilçemizin tüm dinamiklerini de Gölcükspor’a katmak istiyoruz. Bu sadece yönetim ve oyuncu grubunun değil, tüm ilçemizin görevidir” dedi. ‘ÜST LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ’ Sözlerini bitiren Başkan Adayı Özdemir, “İlçemiz esnafları, tüm vatandaşlarımız, Gölcük’ün tüm dinamikleri ile birlikte Gölcükspor’u bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Teknik direktörümüzle anlaştıktan sonra Gölcükspor’a yakışan bir kadro kuracağız. İlçemizde 20 amatör spor kulübü, bu kulüplerde 5 bin sporcumuz var. Gölcükspor elbette tercih edilen bir kulüptür. Profesyonel liglerde oynayan oyuncuları izliyoruz. İlçemize, kentimize sportif anlamda hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Bölgesel Amatör Lig’de oynayan Gölcükspor, yarın saat 14.00’da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde olağan kongresini gerçekleştirecek. Kongrede 335 delege bulunurken başkanlığa tek aday Kadir Özdemir oldu

İlçemizin takımı olan ve Bölgesel Amatör Lig’de mücadelesine devam eden Gölcükpor, yarın olağan kongresini gerçekleştirecek. Geçtiğimiz süreçte yapılan son kongrede başkanlığa, o dönemde Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Fikret Ormancıoğlu seçilmişti. Ormancıoğlu, geride kalan süre içerisinde liglerin bitiminin ardından görevinden istifa ettiğini açıklamış, yerine de vekaleten Murat Aydoğdu görev yapmaya başlamıştı. Bu süreçte de kulüp, olağan genel kurul toplantısını yapmaya hazırlanıyor. Kongrede tek adayın Kadir Özdemir olacağı da biliniyor.

335 DELEGE BULUNUYOR

Geçtiğimiz hafta Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilmesi beklenen kongre, 335 kongre delegesinin yarısından bir fazla olan 168 kişinin kongreye katılmamasından ötürü, yani yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle bir hafta sonraya, bugüne ertelendi. Yarın yapılacak olan genel kurulda da çoğunluk aranmadan kongreye katılacak kişilerle olağan genel kurul gerçekleştirilmiş olacak. Geçtiğimiz hafta gazetemize bir röportaj veren Gölcükspor Başkan Adayı Kadir Özdemir, seçilmeleri sonrasında kulüpte ilk olarak mali disiplini sağlamak, ardından altyapıyı daha güçlü hale getirmek istediklerini dile getirmişti.

‘TÜM GÖLCÜK’ÜN GÖREVİ’

Başkan Adayı Özdemir, mali disiplin ve altyapının daha da güçlü hale getirilmesi ile birlikte, aynı anda yönetim ve oyuncu grubunun da birlik içerisinde hareket etmesinin kulübe katkı sağlayacağını dile getirmişti. Özdemir, kongre öncesinde son düşüncelerini ifade etti ve “ Bugün yapacağımız kongrede muhtemelen tek aday olacağız ve üyelerimizin takdiri ile göreve seçilmek istiyoruz. Amacımız, daha öncesinde de belirttiğimiz gibi mali disiplini sağlamak, altyapıyı daha da güçlendirmektir. Bunun haricinde, ilçemizin tüm dinamiklerini de Gölcükspor’a katmak istiyoruz. Bu sadece yönetim ve oyuncu grubunun değil, tüm ilçemizin görevidir” dedi.

‘ÜST LİGE ÇIKMAK İSTİYORUZ’

Sözlerini bitiren Başkan Adayı Özdemir, “İlçemiz esnafları, tüm vatandaşlarımız, Gölcük’ün tüm dinamikleri ile birlikte Gölcükspor’u bir üst lige çıkarmak istiyoruz. Teknik direktörümüzle anlaştıktan sonra Gölcükspor’a yakışan bir kadro kuracağız. İlçemizde 20 amatör spor kulübü, bu kulüplerde 5 bin sporcumuz var. Gölcükspor elbette tercih edilen bir kulüptür. Profesyonel liglerde oynayan oyuncuları izliyoruz. İlçemize, kentimize sportif anlamda hizmet etmek için elimizden geleni yapacağız. Kongremizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.