19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Gümüşay Grup’tan YEŞEREN KALEM Kampanyası

Gebze 28.04.2017 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Gümüşay Grup’tan YEŞEREN KALEM Kampanyası

GÜMÜŞAY GRUP Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Alişan Sıdıka Alişan İlköğretim okulunda YEŞEREN KALEM kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde okulu ziyaret eden Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel, Okul Müdürü Ali Alpagon, okul öğretmenleri ile birlikte " Önce Kalemimiz, sonra Dünyamız Çiçek açsın " sloganı ile kampanyanın açılışını gerçekleştirerek, okul öğrencilerine kullanıldıktan sonra çiçek açan kalem dağıtımını gerçekleştirdiler.

Önce Kalemimiz, sonra Dünyamız Çiçek açsın sloganı ile bölge genelindeki ilkkampanyayı Alişan Sıdıka Alişan İlköğretim okulunda başlatan Gümüşay Grup YönetimKurulu Başkanı Gebzeli İşadamı Gültekin Şenel, bu kampanyayı GÜMÜŞAY GRUP olarakSosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Alişan Sıdıka Alişan İlköğretim okulunda YEŞERENKALEM kampanyası ile başlattıklarını ifade ederek bununla geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımıza yeşili sevdirebilmeyi amaçladıklarını açıkladı. AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZA YEŞİLİ SEVDİLEBİLMEKTİR Kampanya ile ilgili bilgi veren Gümüşay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel şöyle dedi: “YEŞEREN KALEM kampanyası ile geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımıza yeşili sevdirebilmek adına kalem dağıtımı gerçekleştirdik. Kurşun kalemin silgi kısmına kapsül içerisine yerleştirilen tohum vasıtası ile bitime yakın kullanılmaz hale gelen kalem bir saksı içerisine dikildiği zaman, kapsül içerisinde saklı olan çiçek tohumu yeşeriyor ve çiçek açıyor.Böylece çocuklarımız bir çiçek yetiştirmenin evresini ve ona sahip olmanın mutluluğunu yaşamış oluyor. Tamamen doğa dostu kalemin ambalajı da kitap okuyanlar için sayfa ayırıcı olarak kullanılıyor. Ambalaj ve kalem üzerindeki  Önce Kalemimiz, sonra Dünyamız Çiçek açsın  sloganı ile çocuklarımıza doğayı ve yeşili seve bilmesi amaçlanıyor.” ÖĞRENCİLER KAMAPANYAYA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kampanyada Okul öğrencileri kampanya ile ilgili Gümaşay Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel’e sorular sordular kampanya ile ilgili geniş bilgi aldılar. Öğrencilerin ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel, “Yeşili sahiplenme duygularının varlığı şahsımı geleceğe dair ümitvar etmiştir. BAŞKA SORUMLULUK PROJELERİMİZ DE VAR! GÜMUSAY GURUP olarak bu ve benzeri sosyal sorumluluk projelerimizi bundan sonra da devam etmesi temennisi ile, bizlere Okulunu açarak destek olan Alişan Sıdıka Ilköğretim Okulu Müdürü Sayın Ali Alpagon beye öğretmenlerimize ve Sevgili öğrencilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Dedi. Gümüşay Grup, kampanyayı bölgemizdeki tüm okullara yaygınlaştırmayı hedefliyor.
GÜMÜŞAY GRUP Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Alişan Sıdıka Alişan İlköğretim okulunda YEŞEREN KALEM kampanyası başlattı. Kampanya çerçevesinde okulu ziyaret eden Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel, Okul Müdürü Ali Alpagon, okul öğretmenleri ile birlikte " Önce Kalemimiz, sonra Dünyamız Çiçek açsın " sloganı ile kampanyanın açılışını gerçekleştirerek, okul öğrencilerine kullanıldıktan sonra çiçek açan kalem dağıtımını gerçekleştirdiler.

Önce Kalemimiz, sonra Dünyamız Çiçek açsın sloganı ile bölge genelindeki ilkkampanyayı Alişan Sıdıka Alişan İlköğretim okulunda başlatan Gümüşay Grup YönetimKurulu Başkanı Gebzeli İşadamı Gültekin Şenel, bu kampanyayı GÜMÜŞAY GRUP olarakSosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Alişan Sıdıka Alişan İlköğretim okulunda YEŞERENKALEM kampanyası ile başlattıklarını ifade ederek bununla geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımıza yeşili sevdirebilmeyi amaçladıklarını açıkladı.

AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZA YEŞİLİ SEVDİLEBİLMEKTİR

Kampanya ile ilgili bilgi veren Gümüşay Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel şöyle dedi: “YEŞEREN KALEM kampanyası ile geleceğimizin teminatı olan Çocuklarımıza yeşili sevdirebilmek adına kalem dağıtımı gerçekleştirdik. Kurşun kalemin silgi kısmına kapsül içerisine yerleştirilen tohum vasıtası ile bitime yakın kullanılmaz hale gelen kalem bir saksı içerisine dikildiği zaman, kapsül içerisinde saklı olan çiçek tohumu yeşeriyor ve çiçek açıyor.Böylece çocuklarımız bir çiçek yetiştirmenin evresini ve ona sahip olmanın mutluluğunu yaşamış oluyor. Tamamen doğa dostu kalemin ambalajı da kitap okuyanlar için sayfa ayırıcı olarak kullanılıyor. Ambalaj ve kalem üzerindeki  Önce Kalemimiz, sonra Dünyamız Çiçek açsın  sloganı ile çocuklarımıza doğayı ve yeşili seve bilmesi amaçlanıyor.”

ÖĞRENCİLER KAMAPANYAYA BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği kampanyada Okul öğrencileri kampanya ile ilgili Gümaşay Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel’e sorular sordular kampanya ile ilgili geniş bilgi aldılar. Öğrencilerin ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Grup Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Şenel, “Yeşili sahiplenme duygularının varlığı şahsımı geleceğe dair ümitvar etmiştir.

BAŞKA SORUMLULUK PROJELERİMİZ DE VAR!

GÜMUSAY GURUP olarak bu ve benzeri sosyal sorumluluk projelerimizi bundan sonra da devam etmesi temennisi ile, bizlere Okulunu açarak destek olan Alişan Sıdıka Ilköğretim Okulu Müdürü Sayın Ali Alpagon beye öğretmenlerimize ve Sevgili öğrencilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Dedi. Gümüşay Grup, kampanyayı bölgemizdeki tüm okullara yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.