LÖSEV GÜNCEL

13. İHH Yetim Dayanışma Gecesi Kocaeli’de Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Gündem 25.12.2025 - 11:45, Güncelleme: 25.12.2025 - 16:42
 

13. İHH Yetim Dayanışma Gecesi Kocaeli’de Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

İHH İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen Yetim Dayanışma Gecesi, Kocaeli Valisi İlhami AKTAŞ, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir BÜYÜKAKIN'ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. “Yetimin Gecesi Uzamasın” sloganıyla düzenlenen programda toplanan bağışların, Bangladeş’te inşa edilecek yetimhane projesinde kullanılacağı belirtildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tügva ve Kihmed'in destekleriyle Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlenen gecede, Orhan Karaağaç sunuculuğu üstlenirken, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay gerçekleştirdiği söyleşiyle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Program kapsamında kum sanatçısı Veysel ÇELİKDEMİR'in gösterisi, Grup İslami Direniş ezgileri ve sahne koreografileri izleyicilerden büyük beğeni topladı. Bangladeş Yetimhanesi İçin Bağış Toplandı Program süresince ve öncesinde hayırseverler, 4072’ye SMS göndererek 180 TL, 3072’ye SMS göndererek 30 TL bağış yaparak Bangladeş’te inşa edilecek yetimhaneye destek oldu. Yapılan bağışlarla, yetimler için kalıcı bir iyilik projesine önemli katkı sağlandı. Umre Çekilişleri Gerçekleştirildi Yetim Dayanışma Gecesi kapsamında 2 kişiye Umre ödülü verildi. Programa davetiyeleriyle katılanlar arasından yapılan çekilişle 1 kişi, 21 Aralık gecesi program sırasında Umre’ye gitme hakkı kazandı. 4072’ye ve 3072’ye SMS gönderen hayırseverler arasından yapılacak Umre çekilişi ise programdan 1 hafta sonra 28 Aralık’da gerçekleştirilerek, sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacak. Her iki Umre ödülü de İslambol Turizm sponsorluğunda verildi. Sosyal Medyada Büyük Destek Program öncesinde başlatılan ve gece boyunca devam eden sosyal medya destek etkinliği kapsamında, çok sayıda katılımcı #YetiminGecesiUzamasın etiketiyle paylaşım yaparak Yetim Dayanışma Gecesi’ne destek verdi.  
İHH İnsani Yardım Vakfı Kocaeli Şubesi tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen Yetim Dayanışma Gecesi, Kocaeli Valisi İlhami AKTAŞ, Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir BÜYÜKAKIN'ın katılımı ile Kocaeli Kongre Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. “Yetimin Gecesi Uzamasın” sloganıyla düzenlenen programda toplanan bağışların, Bangladeş’te inşa edilecek yetimhane projesinde kullanılacağı belirtildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Tügva ve Kihmed'in destekleriyle Kocaeli Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlenen gecede, Orhan Karaağaç sunuculuğu üstlenirken, Prof. Dr. Mehmet Emin Ay gerçekleştirdiği söyleşiyle katılımcılara duygu dolu anlar yaşattı. Program kapsamında kum sanatçısı Veysel ÇELİKDEMİR'in gösterisi, Grup İslami Direniş ezgileri ve sahne koreografileri izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Bangladeş Yetimhanesi İçin Bağış Toplandı

Program süresince ve öncesinde hayırseverler,
4072’ye SMS göndererek 180 TL,
3072’ye SMS göndererek 30 TL bağış yaparak Bangladeş’te inşa edilecek yetimhaneye destek oldu. Yapılan bağışlarla, yetimler için kalıcı bir iyilik projesine önemli katkı sağlandı.

Umre Çekilişleri Gerçekleştirildi

Yetim Dayanışma Gecesi kapsamında 2 kişiye Umre ödülü verildi.
Programa davetiyeleriyle katılanlar arasından yapılan çekilişle 1 kişi, 21 Aralık gecesi program sırasında Umre’ye gitme hakkı kazandı.

4072’ye ve 3072’ye SMS gönderen hayırseverler arasından yapılacak Umre çekilişi ise programdan 1 hafta sonra 28 Aralık’da gerçekleştirilerek, sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacak.

Her iki Umre ödülü de İslambol Turizm sponsorluğunda verildi.

Sosyal Medyada Büyük Destek

Program öncesinde başlatılan ve gece boyunca devam eden sosyal medya destek etkinliği kapsamında, çok sayıda katılımcı #YetiminGecesiUzamasın etiketiyle paylaşım yaparak Yetim Dayanışma Gecesi’ne destek verdi.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.