Acarhoroz: "Tüm ödemeler yapıldı"
Acarhoroz: "Tüm ödemeler yapıldı"
Geçtiğimiz günlerde Darıca Gençlerbirliği futbolcuları ödemeleri alamadıklarından şikayet ettikleri yazılı bir açıklama yapmıştı.
Geçtiğimiz günlerde Darıca Gençlerbirliği futbolcuları ödemeleri alamadıklarından şikayet ettikleri yazılı bir açıklama yapmıştı.
Bunun üzerine kulüp başkanı Serdar Acarhoroz konuya açıklık getirdi. Acarhoroz, bu hafta tüm ödemelerin yapıldığını belirtti. Acarhoroz ayrıca Darıca Gençlerbirliği'ni, Darıca halkıyla birlikte yönetmek istediklerini söyledi
ÖDEMELER YAPILDI
Geçtiğimiz günlerde sporcularımızın yapmış oldukları açıklamaların ardından bu açıklamayı yapma gereği duyduk. Yoğun iş tempolarından dolayı kulübümüze gerekli vakti ayıramamam sebebiyle geciken ödemelerimizin tamamını bugün yapmış bulunmaktayım. Bir daha bu tür aksaklıklara sebebiyet vermemek için, Darıca'da Darıca Gençlerbirliği'ne gönül verenler ile birlikte olma düşüncesi hasıl oldu.
BELEDİYE SICAK BAKMADI
Geçtiğimiz günlerde kamuoyunun da bilgisi üzerine Darıca Belediyesi'ne, Darıca Gençlerbirliği'nin hisselerini bir kısmını bedelsiz olarak devretmek istemiştik. Ancak Darıca Belediyesi bu işe sıcak bakmayınca, bu konu gerçekleşmedi. Ancak Darıca Belediyesi, başta Sayın Başkan Muzaffer Bıyık olmak üzere, bize her türlü desteği sunmaktadır. Bu anlamda Sayın Başkana ve ekibine teşekkür ediyoruz.
DARICA HALKINA TEKLİF SUNULDU
Bu gelişmeler üzerine; Darıca'daki akil insanlardan ve iş adamlarından spora gönül vermiş insanlardan oluşan bir ekip ile Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü yönetmek ve büyütmek istiyoruz. Darıca Belediyesi'ne sunmuş olduğumuz bedelsiz hisse teklifini, Darıca'nın çok değerli insanlarına da sunmak istiyoruz. Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü'nün kapısı da, gönlü de tüm Darıcalılar'a açıktır.
FUTBOLCULAR NE DEMİŞTİ ?
İşte Darıca Gençlerbirliği futbolcularının yaptığı yazılı açıklama: Sezon başından bu yana peşinatını almayan oyuncularımız var. Devre arasında takıma gelen oyuncularımızın birçoğu peşinatlarını hala alamamıştır. Bir tane maç başı dahi ödenmemiştir. Buna rağmen ikinci devreye 12 puanla başladığımız takım şu an 29 puanla 12. sıradayken mücadelemizi yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Maçtan sonra takım otobüsümüzün önü kesilerek, takıma ve teknik ekibimize yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bu sebeple protesto amaçlı bugün idmana çıkmama kararı aldık. ”
Kocaeli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.