AS UFUK OTO KİRALAMA

Ak Dilovası her yerde!

Dilovası 21.04.2015 - 14:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ak Dilovası her yerde!

Ak Parti Dilovası SKM programı kapsamında Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır’ın katılımı ile ilçede esnaf dernek ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ak Parti Dilovası SKM programı kapsamındaki ziyaretler de Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır’a AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, SKM Başkanı ihsan Şanlı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi eşlik etti.Esnaf ziyaretleri ile başlayan SKM programı, hasta ve kurucu üye ziyaretleri ile devam eden AK Parti Dilovası SKM programı Tüm Karadenizliler Derneği ziyareti ile son buldu. ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindeki partililer, ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinleyerek, işlerinde hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundular. HASTALARI YALNIZ BIRAKMADILAR Ak Parti Dilovası SKM programları kapsamında ilçede yaşayan hastaları ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindeki partililer, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dilekleri ilettiler. ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM  Dilovalılar olarak bizler Türkiye’nin bir mozaiğini oluşturuyoruz diyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,”Dernek yönetiminiz ve yeni lokaliniz hayırlı uğurlu olsun. Tüm Karadenizliler derneğinin de diğer derneklerimiz gibi huzura, barışa, kardeşliğe, örf ve adetlerin yaşaması için çalışacağına inanıyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum ”dedi. HEDEFİMİZ HALKIMIZA HİZMET Tüm Karadenizliler dernek yönetiminin ve lokaliniz hayırlı olsun diyen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır,"2015 genel seçimlerinde Milletvekili adaylığına büyüklerimiz bizleri layık gördü. Bizden önceki partili kardeşlerimizden devralacağımız halkımıza hizmet bayrağını daha yükseklere çıkartmak için çalışacağız. Hedefimiz seçimlerde 400 Milletvekili çıkartarak yeni Türkiye’nin temellerini atmak. Çıktığımız bu yolda sizlerinde desteklerinizi esirgemeyeceğini biliyorum” diye konuşu.
Ak Parti Dilovası SKM programı kapsamında Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır’ın katılımı ile ilçede esnaf dernek ve hasta ziyaretleri gerçekleştirdi.

Ak Parti Dilovası SKM programı kapsamındaki ziyaretler de Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır’a AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, SKM Başkanı ihsan Şanlı ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Semih Kaya ve yönetimi eşlik etti.Esnaf ziyaretleri ile başlayan SKM programı, hasta ve kurucu üye ziyaretleri ile devam eden AK Parti Dilovası SKM programı Tüm Karadenizliler Derneği ziyareti ile son buldu.

ESNAFLARIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindeki partililer, ilçede faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek sorun ve önerilerini dinleyerek, işlerinde hayırlı ve bol kazançlar temennisinde bulundular.

HASTALARI YALNIZ BIRAKMADILAR

Ak Parti Dilovası SKM programları kapsamında ilçede yaşayan hastaları ziyaret eden Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır,  AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve beraberindeki partililer, hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dilekleri ilettiler.

ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLİYORUM 

Dilovalılar olarak bizler Türkiye’nin bir mozaiğini oluşturuyoruz diyen AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,”Dernek yönetiminiz ve yeni lokaliniz hayırlı uğurlu olsun. Tüm Karadenizliler derneğinin de diğer derneklerimiz gibi huzura, barışa, kardeşliğe, örf ve adetlerin yaşaması için çalışacağına inanıyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum ”dedi.

HEDEFİMİZ HALKIMIZA HİZMET

Tüm Karadenizliler dernek yönetiminin ve lokaliniz hayırlı olsun diyen Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır,"2015 genel seçimlerinde Milletvekili adaylığına büyüklerimiz bizleri layık gördü. Bizden önceki partili kardeşlerimizden devralacağımız halkımıza hizmet bayrağını daha yükseklere çıkartmak için çalışacağız. Hedefimiz seçimlerde 400 Milletvekili çıkartarak yeni Türkiye’nin temellerini atmak. Çıktığımız bu yolda sizlerinde desteklerinizi esirgemeyeceğini biliyorum” diye konuşu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi