29 ekim cumhuriyet bayramı
29 ekim cumhuriyet bayramı

AK PARTİ DİLOVASI’NDA DARALTILMIŞ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Dilovası 28.10.2026 - 10:37, Güncelleme: 28.10.2026 - 10:37
 

AK PARTİ DİLOVASI’NDA DARALTILMIŞ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

AK Parti Dilovası teşkilatı, ilçede hayata geçirilen projeleri, devam eden çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yatırımları değerlendirmek amacıyla Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi. İstişare ve ortak akıl anlayışıyla düzenlenen toplantıda, Dilovası’nın geleceğine yönelik hedefler ve projeler teşkilat mensuplarıyla paylaşıldı.

DİLOVASI’NIN ÇALIŞMALARI VE HEDEFLERİ MASAYA YATIRILDI AK Parti Dilovası teşkilatının düzenlediği Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda, ilçede yürütülen hizmetler ve planlanan yatırımlar ele alındı. Toplantıda, bugüne kadar hayata geçirilen projelerin yanı sıra devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. İstişare ve ortak akıl anlayışının ön planda tutulduğu toplantıda, Dilovası için yürütülen çalışmalar gözden geçirilirken ilçenin gelişimine katkı sunması hedeflenen projeler ve geleceğe yönelik planlamalar teşkilat mensuplarıyla paylaşıldı. TEŞKİLAT YÖNETİMİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Arif Aküzüm, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Burçin Taşdemir ve Gençlik Kolları Başkan Vekili Musa Yalçınkaya katıldı. Toplantıda ayrıca meclis üyeleri, ana kademe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile mahalle başkanları da yer aldı. Teşkilatın farklı kademelerinden temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Dilovası’nda yürütülen çalışmalar ve gelecek döneme ilişkin hedefler değerlendirildi. “DİLOVASI İÇİN AYNI AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ” Toplantının ardından yapılan değerlendirmede, Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu. Dilovası için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın önemine dikkat çekilerek, ilçeye yönelik hizmetlerin aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi. AK Parti Dilovası teşkilatı, istişare toplantıları aracılığıyla yürütülen çalışmaları değerlendirmeyi, hedefleri paylaşmayı ve ilçenin geleceğine yönelik planlamaları ortak akıl doğrultusunda ele almayı sürdürüyor.
AK Parti Dilovası teşkilatı, ilçede hayata geçirilen projeleri, devam eden çalışmaları ve önümüzdeki süreçte yapılması planlanan yatırımları değerlendirmek amacıyla Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi. İstişare ve ortak akıl anlayışıyla düzenlenen toplantıda, Dilovası’nın geleceğine yönelik hedefler ve projeler teşkilat mensuplarıyla paylaşıldı.

DİLOVASI’NIN ÇALIŞMALARI VE HEDEFLERİ MASAYA YATIRILDI

AK Parti Dilovası teşkilatının düzenlediği Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda, ilçede yürütülen hizmetler ve planlanan yatırımlar ele alındı. Toplantıda, bugüne kadar hayata geçirilen projelerin yanı sıra devam eden çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi hedeflenen yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İstişare ve ortak akıl anlayışının ön planda tutulduğu toplantıda, Dilovası için yürütülen çalışmalar gözden geçirilirken ilçenin gelişimine katkı sunması hedeflenen projeler ve geleceğe yönelik planlamalar teşkilat mensuplarıyla paylaşıldı.

TEŞKİLAT YÖNETİMİ TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Arif Aküzüm, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Burçin Taşdemir ve Gençlik Kolları Başkan Vekili Musa Yalçınkaya katıldı.

Toplantıda ayrıca meclis üyeleri, ana kademe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile mahalle başkanları da yer aldı. Teşkilatın farklı kademelerinden temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, Dilovası’nda yürütülen çalışmalar ve gelecek döneme ilişkin hedefler değerlendirildi.

“DİLOVASI İÇİN AYNI AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ”

Toplantının ardından yapılan değerlendirmede, Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi’nin hayırlara vesile olması temennisinde bulunuldu. Dilovası için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın önemine dikkat çekilerek, ilçeye yönelik hizmetlerin aynı azim ve kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.

AK Parti Dilovası teşkilatı, istişare toplantıları aracılığıyla yürütülen çalışmaları değerlendirmeyi, hedefleri paylaşmayı ve ilçenin geleceğine yönelik planlamaları ortak akıl doğrultusunda ele almayı sürdürüyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi