AS UFUK OTO KİRALAMA

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ölü Bulundu

20.10.2015 - 20:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Ölü Bulundu

AK Parti , Hassa İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Ateş, iş yerinde ölü olarak bulundu.

AK Parti Hatay, Hassa İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Ateş, öğle saatlerinde iş yerinde ölü olarak bulundu. Türkan Ateş'in kalp krizinden ölmüş olabilceği düşünülüyor. HAREKETSİZ BULUNDU Türkan Ateş'in Hassa Kaymakamlığı karşısındaki terzihanesine gelen bir müşteri, başını tezgahın üzerine dayamış haldeki Ateş'in hareketsiz durduğunu gördü. KESİN ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILACAK Müşterinin çevredeki esnafa bilgi vermesi üzerine çağrılan sağlık ekipleri Ateş'in öldüğünü tespit etti. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ateş'in cenazesi Hassa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. "KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ OLABİLİR" Hassa Belediye Başkan Yardımcısı Recep Tufan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, parti çalışmalarıyla ilgili Türkan Ateş ile öğleden önce telefonla görüştüğünü, herhangi bir sorunu olmadığını, kalp krizi geçirmiş olabileceğini söyledi.
AK Parti , Hassa İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Ateş, iş yerinde ölü olarak bulundu.

AK Parti Hatay, Hassa İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Ateş, öğle saatlerinde iş yerinde ölü olarak bulundu. Türkan Ateş'in kalp krizinden ölmüş olabilceği düşünülüyor.

HAREKETSİZ BULUNDU

Türkan Ateş'in Hassa Kaymakamlığı karşısındaki terzihanesine gelen bir müşteri, başını tezgahın üzerine dayamış haldeki Ateş'in hareketsiz durduğunu gördü.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ ARAŞTIRILACAK

Müşterinin çevredeki esnafa bilgi vermesi üzerine çağrılan sağlık ekipleri Ateş'in öldüğünü tespit etti. Kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Ateş'in cenazesi Hassa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ OLABİLİR"

Hassa Belediye Başkan Yardımcısı Recep Tufan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, parti çalışmalarıyla ilgili Türkan Ateş ile öğleden önce telefonla görüştüğünü, herhangi bir sorunu olmadığını, kalp krizi geçirmiş olabileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi