Ali Şahin toprağa verildi
Ali Şahin toprağa verildi
Cumaköy sakinlerinden dün vefat eden Ali Şahin (65) öğle namazı sonrası Cumaköy’de kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Cumaköy sakinlerinden dün vefat eden Ali Şahin (65) öğle namazı sonrası Cumaköy’de kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Aynı zamanda Eskiçarşı’nın sevilen esnaflarından İYİ Partili Tekin Yılmaz’ın da kayınpederi olan üç çocuk babası Ali Şahin’in bir süredir kanser tedavisi gördüğü öğrenildi. Şahin’in cenazesi öğle namazı sonrası Cumaköy Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından aynı köyde toprağa verildi. Cenazeye; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Sedat Çelik, İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Meclis Üyeleri Sadık Güvenç ve Kayhan Özler, İYİ Parti eski il başkanvekili Fevzi Kurt, İYİ Parti Kocaeli Milletvekili aday adayı Celalettin Kurt, köy sakinleri ve çok sayıda seveni katıldı. Ali Şahin’e Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Kocaeli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.