Alparslan Ortaokulu’ndan Kocaeli şampiyonluğu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2023 - 13:30, Güncelleme: 27.04.2023 - 13:27
 

Alparslan Ortaokulu’ndan Kocaeli şampiyonluğu

Alparslan Ortaokulu’ndan Kocaeli şampiyonluğu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Okul Sporları 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Futbol Küçük Erkekler İl Birincisi olan Alparslan Ortaokulu öğrencilerini tebrik etti.Derince Alparslan Ortaokulu, Kocaeli Okul Sporları 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Futbol Küçük Erkekler İl birincisi oldu. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan final maçında İzmit Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu’nu 3-2’lik skorla mağlup eden Alparslan Ortaokulu, bu zorlu turnuvayı şampiyonlukla taçlandırarak, Kocaeli’yi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Kocaeli şampiyonu olan Alparslan Ortaokulu öğrencilerini makamında konuk etti.Derince Alparslan Ortaokulu öğrencileri Efe Uzel, Berat Erdin, Yusuf Bilgin, Yusuf Cem Kotan, Alperen Ayyıldız, Çınar Erkal, Doruk Kıvanç Ay, Uğur Baba, Yiğit Ali Özer, Umut Kaçmaz, Mehmet Sarım, Ayaz Yıldız, Kerem Uygur, Mert Açıkgöz, Mehmet Eymen Kabataş, antrenörleri Kamuran Yalçın, Tuncay Budakin ve okul müdürü Hakan Öztürk, şampiyonluk kupası ile birlikte Başkan Aygün’ü ziyaret etti. Eğitime ve spora olan desteklerinin süreceğini belirten Aygün, başarılarından dolayı öğrencilere hediye takdiminde bulundu.
Alparslan Ortaokulu’ndan Kocaeli şampiyonluğu
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli Okul Sporları 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Futbol Küçük Erkekler İl Birincisi olan Alparslan Ortaokulu öğrencilerini tebrik etti.
Derince Alparslan Ortaokulu, Kocaeli Okul Sporları 2022-2023 Eğitim - Öğretim Yılı Futbol Küçük Erkekler İl birincisi oldu. Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan final maçında İzmit Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu’nu 3-2’lik skorla mağlup eden Alparslan Ortaokulu, bu zorlu turnuvayı şampiyonlukla taçlandırarak, Kocaeli’yi Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme hakkı kazandı. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de Kocaeli şampiyonu olan Alparslan Ortaokulu öğrencilerini makamında konuk etti.
Derince Alparslan Ortaokulu öğrencileri Efe Uzel, Berat Erdin, Yusuf Bilgin, Yusuf Cem Kotan, Alperen Ayyıldız, Çınar Erkal, Doruk Kıvanç Ay, Uğur Baba, Yiğit Ali Özer, Umut Kaçmaz, Mehmet Sarım, Ayaz Yıldız, Kerem Uygur, Mert Açıkgöz, Mehmet Eymen Kabataş, antrenörleri Kamuran Yalçın, Tuncay Budakin ve okul müdürü Hakan Öztürk, şampiyonluk kupası ile birlikte Başkan Aygün’ü ziyaret etti. Eğitime ve spora olan desteklerinin süreceğini belirten Aygün, başarılarından dolayı öğrencilere hediye takdiminde bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi