AS UFUK OTO KİRALAMA

Aras gündemi değerlendirdi

Siyaset 24.11.2019 - 16:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Aras gündemi değerlendirdi

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il Yönetim Kurulu, partisinin olağan kongresinin ardından ilk defa toplandı. Yeniden Refah Partisi’nin 1. Olağan büyük kongresinde MYK üyeliğine seçilerek, partinin kurmay kadrosuna katılan il başkanı Mehmet Aras, il yönetim kurulu üyelerinin tebriklerini kabul etti. Aras,  Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın kendisine duyduğu güvenden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Aras, Kocaeli teşkilatlarının kongreye rekor düzeyde katılım gösterdiğini ifade ederek, bu durumun oluşmasında emeği geçen teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür etti. 40 YILI AŞKIN EMEKLER Toplantıda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “Yeniden refah partimiz kurulduğu günden, bu güne halkımızın desteği ile yoluna devam ediyor. Bu partinin bugün gördüğü teveccüh, kimsenin minneti ile oluşmamıştır. Bizler karış karış tüm Anadolu’yu dolaşarak, bu partinin temellerini attık. Bu parti milli görüş fikriyatının 40 yılı aşkın temeli ve bizim verdiğimiz emekler üzerine kuruldu. Bu temel gerçeği bilmeyen göz ardı eden birisinin, 17 Kasım’da Ankara’ da yaptığımız kongredeki insan selini görerek, korkuya kapılıp; ‘Yeniden refah partisi Erdoğan organizasyonudur, Dr. Fatih Erbakan ilk seçimde AK Parti’den milletvekili olacak’ şeklinde bir demeç vermesi, yeniden refah partisinin mevcut siyasi düzlemdeki partileri nasıl ürküttüğünü bir kere daha göstermiştir” dedi.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il Yönetim Kurulu, partisinin olağan kongresinin ardından ilk defa toplandı. Yeniden Refah Partisi’nin 1. Olağan büyük kongresinde MYK üyeliğine seçilerek, partinin kurmay kadrosuna katılan il başkanı Mehmet Aras, il yönetim kurulu üyelerinin tebriklerini kabul etti. Aras,  Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın kendisine duyduğu güvenden dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Aras, Kocaeli teşkilatlarının kongreye rekor düzeyde katılım gösterdiğini ifade ederek, bu durumun oluşmasında emeği geçen teşkilatlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

40 YILI AŞKIN EMEKLER

Toplantıda bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, “Yeniden refah partimiz kurulduğu günden, bu güne halkımızın desteği ile yoluna devam ediyor. Bu partinin bugün gördüğü teveccüh, kimsenin minneti ile oluşmamıştır. Bizler karış karış tüm Anadolu’yu dolaşarak, bu partinin temellerini attık. Bu parti milli görüş fikriyatının 40 yılı aşkın temeli ve bizim verdiğimiz emekler üzerine kuruldu. Bu temel gerçeği bilmeyen göz ardı eden birisinin, 17 Kasım’da Ankara’ da yaptığımız kongredeki insan selini görerek, korkuya kapılıp; ‘Yeniden refah partisi Erdoğan organizasyonudur, Dr. Fatih Erbakan ilk seçimde AK Parti’den milletvekili olacak’ şeklinde bir demeç vermesi, yeniden refah partisinin mevcut siyasi düzlemdeki partileri nasıl ürküttüğünü bir kere daha göstermiştir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi