Başkan Bıyık, Kadırga Yayla Şenlikleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu

Gündem 17.07.2026 - 17:08, Güncelleme: 17.07.2026 - 17:08
 

Başkan Bıyık, Kadırga Yayla Şenlikleri’nde Hemşehrileriyle Buluştu

Muzaffer Bıyık, Gümüşhane’nin köklü kültürel etkinlikleri arasında yer alan Kadırga Yayla Şenlikleri’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Bıyık’a programda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile hemşehrisi Reşat Asrak eşlik etti. Yoğun katılımla gerçekleştirilen şenliklerde Gümüşhaneli vatandaşlarla bir araya gelen heyet, kültürel birlikteliğin ve hemşehri dayanışmasının önemine vurgu yaptı. Geleneksel etkinliklerin yaşatılmasının toplumsal bağların güçlenmesine katkı sunduğu ifade edilirken, katılımcılar vatandaşlarla sohbet ederek şenlik coşkusunu paylaştı. Program boyunca yöresel kültürün yaşatıldığı etkinlikler ilgiyle takip edilirken, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Farklı şehirlerden gelen vatandaşların buluştuğu Kadırga Yayla Şenlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Başkan Muzaffer Bıyık, gösterdikleri sıcak ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Gümüşhaneli hemşehrilerine teşekkür ederek, bu tür organizasyonların kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılması ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.:::
Muzaffer Bıyık, Gümüşhane’nin köklü kültürel etkinlikleri arasında yer alan Kadırga Yayla Şenlikleri’ne katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Bıyık’a programda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile hemşehrisi Reşat Asrak eşlik etti.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen şenliklerde Gümüşhaneli vatandaşlarla bir araya gelen heyet, kültürel birlikteliğin ve hemşehri dayanışmasının önemine vurgu yaptı. Geleneksel etkinliklerin yaşatılmasının toplumsal bağların güçlenmesine katkı sunduğu ifade edilirken, katılımcılar vatandaşlarla sohbet ederek şenlik coşkusunu paylaştı.

Program boyunca yöresel kültürün yaşatıldığı etkinlikler ilgiyle takip edilirken, birlik ve beraberlik mesajları ön plana çıktı. Farklı şehirlerden gelen vatandaşların buluştuğu Kadırga Yayla Şenlikleri, renkli görüntülere sahne oldu.

Başkan Muzaffer Bıyık, gösterdikleri sıcak ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Gümüşhaneli hemşehrilerine teşekkür ederek, bu tür organizasyonların kültürel değerlerin gelecek nesillere aktarılması ve toplumsal dayanışmanın güçlenmesi açısından önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.:::

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi