Başkan Büyükgöz’den Köy Ziyaretleri

Gebze 27.07.2026 - 16:08, Güncelleme: 27.07.2026 - 16:08
 

Başkan Büyükgöz’den Köy Ziyaretleri

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, köy ziyaretleri kapsamında Tepe Manayır, Ahatlı ve Hatipler mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köy sakinleriyle sohbet eden Başkan Büyükgöz, belediyenin devam eden ve planlanan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Program kapsamında hasta ziyaretlerinde de bulunan Büyükgöz, şehit öğretmen Necmettin Kuyucu’nun ailesini de yalnız bırakmadı.

İlk Durak Tepe Manayır Köy ziyaretlerine Tepe Manayır Mahallesi ile başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Muhtarı Sami Buldur’u muhtarlık makamında ziyaret etti. Muhtar Buldur ile mahallenin ihtiyaçları ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunan Başkan Büyükgöz, daha sonra köy sakinleriyle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Ahatlı’da Muhtar ve Vatandaşlarla Buluştu Programın ikinci durağı Ahatlı Mahallesi oldu. Başkan Büyükgöz, Ahatlı Mahalle Muhtarı Tezcan Gürlek’i muhtarlık makamında ziyaret ederek mahallede yürütülen çalışmalar ve vatandaşların beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Büyükgöz, belediyenin hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi. Hatipler Mahallesi’nde İstişare Köy ziyaretlerinin son durağı Hatipler Mahallesi oldu. Başkan Zinnur Büyükgöz, Hatipler Mahalle Muhtarı Halil Gük’ü muhtarlık makamında ziyaret etti. Mahallede yaşayan vatandaşlarla da buluşan Büyükgöz, talepleri dinleyerek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu. Şehit Öğretmenin Ailesine Vefa Ziyareti Köy programı kapsamında hasta ziyaretlerinde de bulunan Başkan Büyükgöz, Gebzeli şehit öğretmen Necmettin Kuyucu’nun anne ve babası Ahmet Kuyucu ile Melahat Kuyucu’yu evlerinde ziyaret etti. Aileyle yakından ilgilenen Başkan Büyükgöz, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti. Meclis Üyeleri Eşlik Etti Başkan Zinnur Büyükgöz’e köy ziyaretleri boyunca Gebze Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Demir, Hüseyin Önder ve Hasan Özdemir eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde mahallelerin ihtiyaçları yerinde değerlendirilirken, vatandaşlarla kurulan sıcak diyaloglar ve istişareler dikkat çekti.  
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, köy ziyaretleri kapsamında Tepe Manayır, Ahatlı ve Hatipler mahallelerini ziyaret ederek muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köy sakinleriyle sohbet eden Başkan Büyükgöz, belediyenin devam eden ve planlanan çalışmaları hakkında bilgi verdi. Program kapsamında hasta ziyaretlerinde de bulunan Büyükgöz, şehit öğretmen Necmettin Kuyucu’nun ailesini de yalnız bırakmadı.

İlk Durak Tepe Manayır

Köy ziyaretlerine Tepe Manayır Mahallesi ile başlayan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Mahalle Muhtarı Sami Buldur’u muhtarlık makamında ziyaret etti. Muhtar Buldur ile mahallenin ihtiyaçları ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunan Başkan Büyükgöz, daha sonra köy sakinleriyle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi.

Ahatlı’da Muhtar ve Vatandaşlarla Buluştu

Programın ikinci durağı Ahatlı Mahallesi oldu. Başkan Büyükgöz, Ahatlı Mahalle Muhtarı Tezcan Gürlek’i muhtarlık makamında ziyaret ederek mahallede yürütülen çalışmalar ve vatandaşların beklentileri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ardından mahalle sakinleriyle bir araya gelen Büyükgöz, belediyenin hizmetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Hatipler Mahallesi’nde İstişare

Köy ziyaretlerinin son durağı Hatipler Mahallesi oldu. Başkan Zinnur Büyükgöz, Hatipler Mahalle Muhtarı Halil Gük’ü muhtarlık makamında ziyaret etti. Mahallede yaşayan vatandaşlarla da buluşan Büyükgöz, talepleri dinleyerek yürütülen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Şehit Öğretmenin Ailesine Vefa Ziyareti

Köy programı kapsamında hasta ziyaretlerinde de bulunan Başkan Büyükgöz, Gebzeli şehit öğretmen Necmettin Kuyucu’nun anne ve babası Ahmet Kuyucu ile Melahat Kuyucu’yu evlerinde ziyaret etti. Aileyle yakından ilgilenen Başkan Büyükgöz, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade etti.

Meclis Üyeleri Eşlik Etti

Başkan Zinnur Büyükgöz’e köy ziyaretleri boyunca Gebze Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Demir, Hüseyin Önder ve Hasan Özdemir eşlik etti. Gerçekleştirilen ziyaretlerde mahallelerin ihtiyaçları yerinde değerlendirilirken, vatandaşlarla kurulan sıcak diyaloglar ve istişareler dikkat çekti.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi