Başkan Şayir, halk otobüslerini denetledi

Dilovası 01.02.2022 - 10:38, Güncelleme: 01.02.2022 - 10:38
 

Başkan Şayir, halk otobüslerini denetledi

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son dönemde artan ‘özel halk otobüsleri saatlere uymuyor’ şikayetleri üzerine, sabahın erken saatlerinde ilçe genelinde denetleme yaptı.

Belediye Başkanı Hamza Şayir, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte ilçede taşımacılık yapan özel halk otobüslerini denetledi. Gelen şikayetler üzerine yapılan denetimler de vatandaşların daha güvenlikli ve konforlu yolculuk yapması sağlandı. Dilovası Belediyesi Emir ve Yasakları Yönetmeliği ile Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 118. maddesi kapsamında, araçların temizliği, şoförlerin kılık kıyafeti ve görünümü, klimaların çalışıp çalışmadığı, ayakta yolcu bulunup bulunmadığı ve pandemi kurallarına uyulup uyulmadığı yönünden kontrolleri yapıldı.  GÜVENLİK KADAR SAĞLIK VE KONFORU DA ÖNEMSİYORUZ  Sabah erken saatte sokağa çıkarak çalışan özel halk otobüslerini denetleyen Başkan Şayir, “Minibüs taşımacıları ve sürücüler, bir kamu hizmeti olan toplu taşımacılık faaliyetini, ilgili kanunlara uygun şekilde, saatlerinde ve vatandaşların sağlığı ile can güvenliğini de temin ederek yapmak zorundadırlar. Ancak son dönemde belediyemize gelen ciddi şikayetler üzerine zabıta müdürlüğümüze bağlı ekiplerle denetim yapmak istedik. Halkımızın güvenlikli bir biçimde yolculuk yapması kadar sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri ve konforunu da önemsiyoruz. Ayrıca seyahat eden vatandaşlarımızı da dinleyerek sorunların çözümü noktasında şoför arkadaşlara gerekli uyarıları yaptık. Vatandaşlarımızdan yaşadıkları şikayetleri 153 nolu numarayı ve zabıta müdürlüğümüzü arayarak bildirmelerini istiyoruz” dedi. 
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, son dönemde artan ‘özel halk otobüsleri saatlere uymuyor’ şikayetleri üzerine, sabahın erken saatlerinde ilçe genelinde denetleme yaptı.

Belediye Başkanı Hamza Şayir, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile birlikte ilçede taşımacılık yapan özel halk otobüslerini denetledi. Gelen şikayetler üzerine yapılan denetimler de vatandaşların daha güvenlikli ve konforlu yolculuk yapması sağlandı. Dilovası Belediyesi Emir ve Yasakları Yönetmeliği ile Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 118. maddesi kapsamında, araçların temizliği, şoförlerin kılık kıyafeti ve görünümü, klimaların çalışıp çalışmadığı, ayakta yolcu bulunup bulunmadığı ve pandemi kurallarına uyulup uyulmadığı yönünden kontrolleri yapıldı. 

GÜVENLİK KADAR SAĞLIK VE KONFORU DA ÖNEMSİYORUZ 

Sabah erken saatte sokağa çıkarak çalışan özel halk otobüslerini denetleyen Başkan Şayir, “Minibüs taşımacıları ve sürücüler, bir kamu hizmeti olan toplu taşımacılık faaliyetini, ilgili kanunlara uygun şekilde, saatlerinde ve vatandaşların sağlığı ile can güvenliğini de temin ederek yapmak zorundadırlar. Ancak son dönemde belediyemize gelen ciddi şikayetler üzerine zabıta müdürlüğümüze bağlı ekiplerle denetim yapmak istedik. Halkımızın güvenlikli bir biçimde yolculuk yapması kadar sağlıklı bir şekilde seyahat etmeleri ve konforunu da önemsiyoruz. Ayrıca seyahat eden vatandaşlarımızı da dinleyerek sorunların çözümü noktasında şoför arkadaşlara gerekli uyarıları yaptık. Vatandaşlarımızdan yaşadıkları şikayetleri 153 nolu numarayı ve zabıta müdürlüğümüzü arayarak bildirmelerini istiyoruz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi