Başkan Soyluçiçek gazetecileri unutmadı

Çayırova 20.10.2020 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Başkan Soyluçiçek gazetecileri unutmadı

CHP Çayırva İlçe Başkanlığı tarafından 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü nedeniyle kahvaltı programı düzenlendi. CHP Çayırva İlçe Başkanlığı tarafından 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü sebebiyle CHP Çayırova ilçe başkanlık binasında kahvaltı programı düzenlendi. Programa CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı. Kahvaltıda gazeteciliğin önemine değinen Başkan Soyluçiçek şu ifadelere yer verdi; “21 Ekim Gazeteciler Günü sebebiyle sizleri çağırdık. Vatandaşın sesi olarak, insanların ulaşamadığı noktalarda sizler gerçeği bizlere sunuyorsunuz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Her ne kadar ülkemizde tutuklu gazetecilere olsa da onların da sizlerin de Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. İyi ki varsınız. Sizler bizim için büyük bir güçsünüz sizler sayesinde birçok adaletsizliğin engellendiğini çok iyi biliyoruz. Ülkemizde kapatılmak istenen gözlerin açılmasını sağlıyorsunuz. Özellikle insanlara hizmet noktasında muhalefet olarak yapacaklarımıza basın olarak yol gösteriyorsunuz. “İŞLERİNE GELMEDİĞİNDE BASINA HABER VERMİYORLAR” Sizlere teşekkür ediyoruz. Basın olmazsa olmazımızdır. Sizler insanların yanlış görmesini engelleyerek bilgilendirme noktasında güzel şeyler yapıyorsunuz. Ancak özellikle yerel basında çektiğiniz sıkıntıların farkındayız. Hükümet basının haber alma özgürlüğünü kısıtlıyor. İşlerine gelmediğinde basına haber vermiyorlar. İnsanların görülmesi gerekeni göstermeyerek yalan haberlerle susturuyorlar. Gazetecilik gerçekten zor sizlerin emeklerine teşekkür ediyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki biz iktidar yanlısı gazetecilerin haberlerinden rahatsız oluyoruz ama onlarında haber peşinde olduğunun şartlardan dolayı böyle olduğunun farkındayız. Ama sizlerde bizim kadar muhalefetin haberlerine yer verilmesi gerektiğini biliyorsunuz. Biz hiçbir şekilde insanların haber alma özgürlüğünü engellemiyor gerçek dışı bilgiler vermiyoruz. Basın gerçekten desteklenmeli. Ancak belediyelerde şöyle bakıyor eğer kendi haberlerini yazarsa gazetelere katkı sağlanıyor. İlan verme noktasında adil davranıldığı söylenemez. Bu ülkede adaletin olmadığı hiçbir kurum var olmayacak.”

CHP Çayırva İlçe Başkanlığı tarafından 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü nedeniyle kahvaltı programı düzenlendi.

CHP Çayırva İlçe Başkanlığı tarafından 21 Ekim Dünya Gazeteciler günü sebebiyle CHP Çayırova ilçe başkanlık binasında kahvaltı programı düzenlendi. Programa CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, meclis üyeleri ve basın mensupları katıldı. Kahvaltıda gazeteciliğin önemine değinen Başkan Soyluçiçek şu ifadelere yer verdi; “21 Ekim Gazeteciler Günü sebebiyle sizleri çağırdık. Vatandaşın sesi olarak, insanların ulaşamadığı noktalarda sizler gerçeği bizlere sunuyorsunuz. Sizler bizim için çok önemlisiniz. Her ne kadar ülkemizde tutuklu gazetecilere olsa da onların da sizlerin de Dünya Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun. İyi ki varsınız. Sizler bizim için büyük bir güçsünüz sizler sayesinde birçok adaletsizliğin engellendiğini çok iyi biliyoruz. Ülkemizde kapatılmak istenen gözlerin açılmasını sağlıyorsunuz. Özellikle insanlara hizmet noktasında muhalefet olarak yapacaklarımıza basın olarak yol gösteriyorsunuz.

“İŞLERİNE GELMEDİĞİNDE BASINA HABER VERMİYORLAR”

Sizlere teşekkür ediyoruz. Basın olmazsa olmazımızdır. Sizler insanların yanlış görmesini engelleyerek bilgilendirme noktasında güzel şeyler yapıyorsunuz. Ancak özellikle yerel basında çektiğiniz sıkıntıların farkındayız. Hükümet basının haber alma özgürlüğünü kısıtlıyor. İşlerine gelmediğinde basına haber vermiyorlar. İnsanların görülmesi gerekeni göstermeyerek yalan haberlerle susturuyorlar. Gazetecilik gerçekten zor sizlerin emeklerine teşekkür ediyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki biz iktidar yanlısı gazetecilerin haberlerinden rahatsız oluyoruz ama onlarında haber peşinde olduğunun şartlardan dolayı böyle olduğunun farkındayız. Ama sizlerde bizim kadar muhalefetin haberlerine yer verilmesi gerektiğini biliyorsunuz. Biz hiçbir şekilde insanların haber alma özgürlüğünü engellemiyor gerçek dışı bilgiler vermiyoruz. Basın gerçekten desteklenmeli. Ancak belediyelerde şöyle bakıyor eğer kendi haberlerini yazarsa gazetelere katkı sağlanıyor. İlan verme noktasında adil davranıldığı söylenemez. Bu ülkede adaletin olmadığı hiçbir kurum var olmayacak.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.