Beşir Derneği Darıca İdlibli Müslümanların yanında

Darıca 20.10.2020 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Beşir Derneği Darıca İdlibli Müslümanların yanında

Beşir Derneği Darıca İlçe Temsilciliği, İçişleri Bakanlığı’nın öncü olduğu İdlib’de ki savaş mağdurlarına Biriket ev kampanyasına destek olarak bir aileye ev bağışladı. Suriye’de yaşanan iç savaştan en çok etkilenen kentlerden biri olan İdlib kentine yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İçişleri Bakanlığı tarafından 50 bin briket ev yapma kampanyası başlatılmıştı. Bu kapsamda Beşir Derneği’nin Darıca Temsilciliği de hayırseverlerin yardımlarıyla İdlib’te çadırda yaşayan bir aileye ev yaptırdıklarını duyurdu. Darıca Temsilcisi Cüneyt Aldaş yapılan bağışla ilgili şu ifadelere yer verdi; “Beşir Derneği Darıca Temsilciliği olarak hayırseverlerin bağışlarıyla İdlib’de briket ev yaptırarak savaş mağduru bir ailenin kaldığı çadırdan 1+1 eve geçmesine vesile olduk. Darıca olarak son bir ayda 5 Adet Briket ev ile destek olduk. Yıl sonuna kadar Darıca Temsilciliği olarak inşallah 50 adet Briket ev yapımı için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. İçişleri Bakanlığı’mızın da desteklediği kış ayları gelmeden 50.000 adet Briket ev hedefine Beşir Derneği olarak bizlerde var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Darıca Beşir Derneği olarak katkıda bulunan hayırseverlere çok Teşekkür ediyoruz. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun.”  

Beşir Derneği Darıca İlçe Temsilciliği, İçişleri Bakanlığı’nın öncü olduğu İdlib’de ki savaş mağdurlarına Biriket ev kampanyasına destek olarak bir aileye ev bağışladı.

Suriye’de yaşanan iç savaştan en çok etkilenen kentlerden biri olan İdlib kentine yönelik Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla İçişleri Bakanlığı tarafından 50 bin briket ev yapma kampanyası başlatılmıştı. Bu kapsamda Beşir Derneği’nin Darıca Temsilciliği de hayırseverlerin yardımlarıyla İdlib’te çadırda yaşayan bir aileye ev yaptırdıklarını duyurdu. Darıca Temsilcisi Cüneyt Aldaş yapılan bağışla ilgili şu ifadelere yer verdi; “Beşir Derneği Darıca Temsilciliği olarak hayırseverlerin bağışlarıyla İdlib’de briket ev yaptırarak savaş mağduru bir ailenin kaldığı çadırdan 1+1 eve geçmesine vesile olduk. Darıca olarak son bir ayda 5 Adet Briket ev ile destek olduk. Yıl sonuna kadar Darıca Temsilciliği olarak inşallah 50 adet Briket ev yapımı için hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz. İçişleri Bakanlığı’mızın da desteklediği kış ayları gelmeden 50.000 adet Briket ev hedefine Beşir Derneği olarak bizlerde var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Darıca Beşir Derneği olarak katkıda bulunan hayırseverlere çok Teşekkür ediyoruz. Rabbim emeği geçenlerden razı olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.