Beytepe My Rezidans fırsatını kaçırmayın!

Gebze 22.10.2019 - 09:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Beytepe My Rezidans fırsatını kaçırmayın!

Beytepe My Rezidans’da satışlar hızla devam ediyor. Gebze’nin en donanımlı ve en konforlu akıllı evleri olan Beytepe My Rezidans’ta satışlar hızla devam ediyor. Full akıllı ev sistemi, Otopark, jeneratör, akıllı ev sistemi, geniş yeşil alan, deprem güvenirliği, çocuk oyun parkı, fitness, spa merkezi, ortak barbekü alanı, 7/24 güvenlik sistemi, merkezi uydu TV ve internet altyapısı ve eşsiz deniz manzarası ile göz doldururken, avantajlı satış seçenekleriyle tercih sebebi oldu. FIRSATI KAÇIRMAYIN Beytepe My Rezidans, yılsonuna kadar daire alacak olanlara 3 yıl kiracı garantisi sunarken, 3 boyunca da aidat almayacak. Firma yetkililerinden edinilin bilgilere göre kira fiyatları şu şekilde belirlendi: 3+1 daireler 4 bin TL, 4+1 daireler 5 bin TL, 5+1 ve üstü daireler 6 bin TL. Daire satışlarının hızla devam ettiğini söyleyen firma yetkilileri, yılsonuna kadar sürecek olan bu fırsatlardan faydalanmak isteyenlerin biran önce başvuru yapması gerektiğini belirtti.        

Beytepe My Rezidans’da satışlar hızla devam ediyor. Gebze’nin en donanımlı ve en konforlu akıllı evleri olan Beytepe My Rezidans’ta satışlar hızla devam ediyor. Full akıllı ev sistemi, Otopark, jeneratör, akıllı ev sistemi, geniş yeşil alan, deprem güvenirliği, çocuk oyun parkı, fitness, spa merkezi, ortak barbekü alanı, 7/24 güvenlik sistemi, merkezi uydu TV ve internet altyapısı ve eşsiz deniz manzarası ile göz doldururken, avantajlı satış seçenekleriyle tercih sebebi oldu.

FIRSATI KAÇIRMAYIN

Beytepe My Rezidans, yılsonuna kadar daire alacak olanlara 3 yıl kiracı garantisi sunarken, 3 boyunca da aidat almayacak. Firma yetkililerinden edinilin bilgilere göre kira fiyatları şu şekilde belirlendi: 3+1 daireler 4 bin TL, 4+1 daireler 5 bin TL, 5+1 ve üstü daireler 6 bin TL. Daire satışlarının hızla devam ettiğini söyleyen firma yetkilileri, yılsonuna kadar sürecek olan bu fırsatlardan faydalanmak isteyenlerin biran önce başvuru yapması gerektiğini belirtti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.