BİLGE OKULLARINDAN MEZUNLARINA GÖRKEMLİ BİR MEZUNİYET TÖRENİ

Gebze 16.06.2016 - 11:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BİLGE OKULLARINDAN MEZUNLARINA GÖRKEMLİ BİR MEZUNİYET TÖRENİ

3 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen mezuniyet törenine veliler tarafından ilgi yoğundu.

Öğrencilerimizin heyecanı,  velilerin halkı gururu törende duygu dolu anlar yaşanmasına yol açtı. Tören Okul Müdürü Nuray Bora’nın açılış konuşması ile başladı. Nuray Bora konuşmasında, ‘’Bizler öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle bir aileyiz. En değerli varlıklarımız olan öğrencilerimizin geleceği, ülkemizin de geleceğidir ve bu akşam, buradan geleceğe yelken açacak olan öğrencilerimiz, mezun olmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Çünkü onlar, bu zorlu süreçte oldukça büyük gayret gösterdiler ve artık emeklerinin karşılığını alma zamanları geldi. Eminim ki girdikleri ve bundan sonra girecekleri bütün sınavlarda Bilge Okullarına ve kendilerine yakışan başarıya ulaşacaklardır. Biz biliyoruz ki, gelecek sizinle daha güvenli ve aydınlık olacaktır. Güzel işler başarın, yolunuz açık olsun.’’”dedi.  Nuray Bora’nın etkili konuşmasının ardından Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tatoğlu’nun yönetiminde hazırlanan Anadolu Ateşi grubu izleyenlere görsel  şölen sundu. Program  Bilge Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt’un konuşması ile devam etti. İsmail Kurt konuşmasında güçlü bir öğretmen kadrosuna sahip olduklarını, bu kadro ve imkanlarla öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde  hazırlamanın en büyük gayemiz olduğunu  söyledi. Bu amaç doğrultusunda yapılan çalışmaların sonuçları, doğru yolda olduğumuzun en iyi göstergesidir diyerek öğrencilere beratlarını takdim edip tebrik etti. Devamında öğrencilere İlkokul Ortaokul Müdürü Nuray Bora, Lise Müdürü Gürbüz Okta, müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından beratlarının verildiği törende bazı öğrencilerin ilkokul öğretmenleri olan Nevin Kaçmaz'ın beratlarını takdimi sırasında duygulu anlar yaşandı. Program 8. sınıf öğrencilerinden Egehan Kanda'nın tüm arkadaşları adına yaptığı konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında tüm öğretmenlerine bu süreçte destekleri için tek tek teşekkürlerini sunarak arkadaşlarına başarı dileklerini iletti. Ardından 8. sınıf öğrencilerimizin 7. sınıf öğrencilerimize  bayrak ve flama devir teslim töreni gerçekleştirildi. Öğrencilerin eşliğinde kesilen mezuniyet pastasının ardından da öğrenciler mezun olmanın haklı gururu ile keplerini göklere fırlattılar. Bu unutulmaz anlara şahit olan veliler bu anları fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler. Programın sonunda öğrenciler şarkılarla eğlenerek hep birlikte başarılarının keyfini çıkardılar.
3 Haziran Cuma günü gerçekleştirilen mezuniyet törenine veliler tarafından ilgi yoğundu.

Öğrencilerimizin heyecanı,  velilerin halkı gururu törende duygu dolu anlar yaşanmasına yol açtı. Tören Okul Müdürü Nuray Bora’nın açılış konuşması ile başladı. Nuray Bora konuşmasında, ‘’Bizler öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle bir aileyiz. En değerli varlıklarımız olan öğrencilerimizin geleceği, ülkemizin de geleceğidir ve bu akşam, buradan geleceğe yelken açacak olan öğrencilerimiz, mezun olmanın haklı gururunu yaşıyorlar. Çünkü onlar, bu zorlu süreçte oldukça büyük gayret gösterdiler ve artık emeklerinin karşılığını alma zamanları geldi. Eminim ki girdikleri ve bundan sonra girecekleri bütün sınavlarda Bilge Okullarına ve kendilerine yakışan başarıya ulaşacaklardır. Biz biliyoruz ki, gelecek sizinle daha güvenli ve aydınlık olacaktır. Güzel işler başarın, yolunuz açık olsun.’’”dedi.  Nuray Bora’nın etkili konuşmasının ardından Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Tatoğlu’nun yönetiminde hazırlanan Anadolu Ateşi grubu izleyenlere görsel  şölen sundu.

Program  Bilge Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt’un konuşması ile devam etti. İsmail Kurt konuşmasında güçlü bir öğretmen kadrosuna sahip olduklarını, bu kadro ve imkanlarla öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde  hazırlamanın en büyük gayemiz olduğunu  söyledi. Bu amaç doğrultusunda yapılan çalışmaların sonuçları, doğru yolda olduğumuzun en iyi göstergesidir diyerek öğrencilere beratlarını takdim edip tebrik etti. Devamında öğrencilere İlkokul Ortaokul Müdürü Nuray Bora, Lise Müdürü Gürbüz Okta, müdür yardımcıları ve öğretmenler tarafından beratlarının verildiği törende bazı öğrencilerin ilkokul öğretmenleri olan Nevin Kaçmaz'ın beratlarını takdimi sırasında duygulu anlar yaşandı. Program 8. sınıf öğrencilerinden Egehan Kanda'nın tüm arkadaşları adına yaptığı konuşmasıyla devam etti. Konuşmasında tüm öğretmenlerine bu süreçte destekleri için tek tek teşekkürlerini sunarak arkadaşlarına başarı dileklerini iletti. Ardından 8. sınıf öğrencilerimizin 7. sınıf öğrencilerimize  bayrak ve flama devir teslim töreni gerçekleştirildi.

Öğrencilerin eşliğinde kesilen mezuniyet pastasının ardından da öğrenciler mezun olmanın haklı gururu ile keplerini göklere fırlattılar. Bu unutulmaz anlara şahit olan veliler bu anları fotoğraflarla ölümsüzleştirdiler. Programın sonunda öğrenciler şarkılarla eğlenerek hep birlikte başarılarının keyfini çıkardılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi