Bir anda geldiler!

01.05.2015 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bir anda geldiler!

1 Mayıs nedeniyle girişin yasak olduğu Taksim Meydanı'na bir grup saklandıkları binadan koşarak girdi.

  Komünist Parti (KP) üyesi olduğu öğrenilen kalabalık bir grup, polisin kuş uçurmadığı Taksim Anıtı'na çok yakın bir otelden hızla koşarak meydana geldi.  Ellerinde flamalarla alana gelen göstericiler, flamaların sopalarını kullandılar. Bayraklarıyla slogan atarak bir anda meydana gelen grupun çevresini, kırmızı yelekli çok sayıda polis sardı. Grubu meydandan çıkarmak isteyen polis ile göstericiler arasında arbede yaşandı.     Göstericiler plastik kelepçeyle yere yatırılarak gözaltına alındı. Polis grubu meydandan uzaklaştırarak tek tek gözaltına alarak otobüslere bindirdi.   ÎNCİRLİ'DE MÜDAHALE 1 Mayıs kutlamaları nedeniyle Taksim’e gitmek isteyen Eğitim-Sen üyelerinin otobüsü, D-100 Karayolu İncirli mevkiinde durduruldu. Yürüyerek Taksim’e gitmek isteyen yaklaşık 100-150 kişilik bir grup yolun trafiğin kapanmasına neden oldu. Polis, biber gazı ile gruba müdahale etti.
1 Mayıs nedeniyle girişin yasak olduğu Taksim Meydanı'na bir grup saklandıkları binadan koşarak girdi.
 
Komünist Parti (KP) üyesi olduğu öğrenilen kalabalık bir grup, polisin kuş uçurmadığı Taksim Anıtı'na çok yakın bir otelden hızla koşarak meydana geldi. 

Ellerinde flamalarla alana gelen göstericiler, flamaların sopalarını kullandılar. Bayraklarıyla slogan atarak bir anda meydana gelen grupun çevresini, kırmızı yelekli çok sayıda polis sardı. Grubu meydandan çıkarmak isteyen polis ile göstericiler arasında arbede yaşandı.
 
 
Göstericiler plastik kelepçeyle yere yatırılarak gözaltına alındı. Polis grubu meydandan uzaklaştırarak tek tek gözaltına alarak otobüslere bindirdi.

 
ÎNCİRLİ'DE MÜDAHALE
1 Mayıs kutlamaları nedeniyle Taksim’e gitmek isteyen Eğitim-Sen üyelerinin otobüsü, D-100 Karayolu İncirli mevkiinde durduruldu. Yürüyerek Taksim’e gitmek isteyen yaklaşık 100-150 kişilik bir grup yolun trafiğin kapanmasına neden oldu. Polis, biber gazı ile gruba müdahale etti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi