“Bisiklet Durağı istiyoruz!”

Darıca 12.02.2021 - 09:24, Güncelleme: 12.02.2021 - 09:24
 

“Bisiklet Durağı istiyoruz!”

Darıcalı vatandaş, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenerek Marmaray Osmangazi İstasyonuna bisiklet durağı istedi.

Kısa süre önce Darıca’ya taşınan bir vatandaş sosyal medyadan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenerek çağrıda bulundu. Darıcalı vatandaş, Başkan Bıyık’a Marmaray Osmangazi İstasyonuyla ilgili talebini ileterek, “Kısa süre önce Darıca'ya taşındım. İnsanların bisikletleri ile Marmaray'a gelip Darıca durağından işlerine gittiklerini fark ettim. Buraya güzel bir bisiklet park yeri yapılsa pek güzel olmaz mı Sayın Muzaffer Bıyık” şeklinde twit paylaştı.  Darıca’ya yeni yerleşen vatandaşın çağrısına Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın herhangi bir yanıt verip vermeyeceği şimdiden bilinmezken Başkan Bıyık daha önce birçok kez vatandaşı dinleyerek vatandaşlar için elinden geleni her zaman yapmasıyla biliniyor. BAŞKAN BUNA DA KAYITSIZ KALMAZ Darıca’ya yeni yerleşen vatandaşın çağrısına Muzaffer Bıyık’ın yanıt verip vermeyeceği merakla beklenirken bize kalırsa Muzaffer Başkan daha önceleri olduğu gibi vatandaşı ve Darıca kentini sevindirmek adına elini taşın altına koymaktan çekinmez. Bisiklet seven insanları mutlu edeceğini düşündüğümüz Başkan Bıyık, bakalım bu anlamda herhangi bir çalışma yaparak vatandaşları sevindirecek mi, bizler de merakla bekliyoruz. 
Darıcalı vatandaş, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenerek Marmaray Osmangazi İstasyonuna bisiklet durağı istedi.

Kısa süre önce Darıca’ya taşınan bir vatandaş sosyal medyadan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a seslenerek çağrıda bulundu. Darıcalı vatandaş, Başkan Bıyık’a Marmaray Osmangazi İstasyonuyla ilgili talebini ileterek, “Kısa süre önce Darıca'ya taşındım. İnsanların bisikletleri ile Marmaray'a gelip Darıca durağından işlerine gittiklerini fark ettim. Buraya güzel bir bisiklet park yeri yapılsa pek güzel olmaz mı Sayın Muzaffer Bıyık” şeklinde twit paylaştı.  Darıca’ya yeni yerleşen vatandaşın çağrısına Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın herhangi bir yanıt verip vermeyeceği şimdiden bilinmezken Başkan Bıyık daha önce birçok kez vatandaşı dinleyerek vatandaşlar için elinden geleni her zaman yapmasıyla biliniyor.

BAŞKAN BUNA DA KAYITSIZ KALMAZ

Darıca’ya yeni yerleşen vatandaşın çağrısına Muzaffer Bıyık’ın yanıt verip vermeyeceği merakla beklenirken bize kalırsa Muzaffer Başkan daha önceleri olduğu gibi vatandaşı ve Darıca kentini sevindirmek adına elini taşın altına koymaktan çekinmez. Bisiklet seven insanları mutlu edeceğini düşündüğümüz Başkan Bıyık, bakalım bu anlamda herhangi bir çalışma yaparak vatandaşları sevindirecek mi, bizler de merakla bekliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi