BU KADAR DA OLMAZ!

Gebze 19.07.2015 - 12:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BU KADAR DA OLMAZ!

Gebze'de biri 12 diğeri ise 15 yaşında olan iki kız çocuğu...

Olay geçtiğimiz günlerde Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1017 sokakta meydana geldi. Mağdur kızların ifadesine göre S.Ç(12) isiminde ki kız çocuğu uzun süredir abisi tarafından tecavüze uğramış. S.Ç'nin arkadaşı diğer kız çocuğu D.K(15) ise bir süredir babası tarafından tecavüze uğradığı yönünde ifade verdi.  AİLE İÇİ TECAVÜZDEN KAÇMAK İSTEDİLER  Aile içi tecavüzlerden kurtulmak isteyen iki kız çocuğu birlikte evden kaçma kararı aldı. Aldıkları kararla evden kaçan iki kız çocuğu kendilerine gidecek bir yer bulamayınca soluğu Gebze Kent Meydanı'nda aldı. Bank üzerinde oturup ne yapacaklarını düşünürken O.A,(22) ve E.İ,(23) isimli iki genç yanlarına gelerek kızlarla tanıştı.  KALACAK YER VAAT ETTİLER  Kız çocuklarının kalacak yerinin olmadığını öğrenen iki zanlı kızlara kalacak yer vaat ederek samimiyeti ilerletti. Tanıştıkları kızları Sultan Orhan Mahallesi'nde bulunan eski bir minibüse götüren zanlılar burada alkol aldı. Zanlılar bir süre sonra da alkolün etkisiyle kızlara yakınlaşmaya çalıştı. Bu girişimden sonra minibüsten kaçmak isteyen kızları tehdit ederek göndermeyen zanlılar iki çocuğun göz yaşlarına aldırmadan tecavüz etti.  UZUN SÜREN İĞRENÇ SAATLER  Uzun saatler biri 12 diğeri ise 15 yaşında olan iki kız çocuğuna tecavüz eden iki zanlı, bir süre sonra başka arkadaşlarınıda bu iğrenç olaya davet etti. Davet üzerine minibüse gelen B.E,(17) ve M,S (16) isimli zanlılar da kız çocuklarına tecavüz etti. Bir günü aşkın süre boyunca 4 kişinin tecavüzüne uğrayan kız çocuklarının imdadına mahalle sakinleri yetişti.  KOMŞULAR SAĞOLSUN  Yaşanan bu iğrenç olay sonrası araç içerisindeki seslerden şüphelenen mahalle sakinleri durumu emniyet güçlerine bildirdi. Kısa sürede olay yerinen gelen polis güçleri zanlıları kıs kıvrak yakaladı. Yapılan arama sonrası aracın içerisinde komando bıçağı bulundu.  ZANLILAR CEZAEVİNDE  Emniyet güçlerinin gözaltına aldığı zanlılar nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İki kız çocuğunun ise ifadeleri alındıktan sonra esirgeme kurumuna gönderildiği öğrenildi.  Kan donduran ifadelerden sonra kolları sıvayan emniyet günleri geniş çaplı araştırma başlattı.
Gebze'de biri 12 diğeri ise 15 yaşında olan iki kız çocuğu...

Olay geçtiğimiz günlerde Gebze Sultan Orhan Mahallesi 1017 sokakta meydana geldi. Mağdur kızların ifadesine göre S.Ç(12) isiminde ki kız çocuğu uzun süredir abisi tarafından tecavüze uğramış. S.Ç'nin arkadaşı diğer kız çocuğu D.K(15) ise bir süredir babası tarafından tecavüze uğradığı yönünde ifade verdi. 

AİLE İÇİ TECAVÜZDEN KAÇMAK İSTEDİLER 

Aile içi tecavüzlerden kurtulmak isteyen iki kız çocuğu birlikte evden kaçma kararı aldı. Aldıkları kararla evden kaçan iki kız çocuğu kendilerine gidecek bir yer bulamayınca soluğu Gebze Kent Meydanı'nda aldı. Bank üzerinde oturup ne yapacaklarını düşünürken O.A,(22) ve E.İ,(23) isimli iki genç yanlarına gelerek kızlarla tanıştı. 

KALACAK YER VAAT ETTİLER

 Kız çocuklarının kalacak yerinin olmadığını öğrenen iki zanlı kızlara kalacak yer vaat ederek samimiyeti ilerletti. Tanıştıkları kızları Sultan Orhan Mahallesi'nde bulunan eski bir minibüse götüren zanlılar burada alkol aldı. Zanlılar bir süre sonra da alkolün etkisiyle kızlara yakınlaşmaya çalıştı. Bu girişimden sonra minibüsten kaçmak isteyen kızları tehdit ederek göndermeyen zanlılar iki çocuğun göz yaşlarına aldırmadan tecavüz etti. 

UZUN SÜREN İĞRENÇ SAATLER 

Uzun saatler biri 12 diğeri ise 15 yaşında olan iki kız çocuğuna tecavüz eden iki zanlı, bir süre sonra başka arkadaşlarınıda bu iğrenç olaya davet etti. Davet üzerine minibüse gelen B.E,(17) ve M,S (16) isimli zanlılar da kız çocuklarına tecavüz etti. Bir günü aşkın süre boyunca 4 kişinin tecavüzüne uğrayan kız çocuklarının imdadına mahalle sakinleri yetişti. 

KOMŞULAR SAĞOLSUN

 Yaşanan bu iğrenç olay sonrası araç içerisindeki seslerden şüphelenen mahalle sakinleri durumu emniyet güçlerine bildirdi. Kısa sürede olay yerinen gelen polis güçleri zanlıları kıs kıvrak yakaladı. Yapılan arama sonrası aracın içerisinde komando bıçağı bulundu.

 ZANLILAR CEZAEVİNDE

 Emniyet güçlerinin gözaltına aldığı zanlılar nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. İki kız çocuğunun ise ifadeleri alındıktan sonra esirgeme kurumuna gönderildiği öğrenildi.  Kan donduran ifadelerden sonra kolları sıvayan emniyet günleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi