Bu şekilde salgın bitmeyecek

Gündem 22.11.2020 - 19:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Bu şekilde salgın bitmeyecek

Dünya genelinde bundan bir sene önce başlayan koronavirüs salgını son dönemdeki artışıyla dikkat çekerken ülkemizde yeni salgın tedbirlerinin alınmasına yol açtı. Gidişat düzelmezse yeni tedbirlerin de alınması muhtemel. Ancak bazı konularda daha dikkatli olmamız oldukça şart. Dünyayı etkisi altına alan ve geçen seneden beri dünya genelinin bir numaralı gündemi olan koronavirüs salgını son günlerde ülkemizde zirve yapmış durumda. Bu durum yeni tedbirlerin alınmasına yol açarken istenilen düşüş yaşanmazsa daha başka tedbirlerin ve kısıtlamaların alınması muhtemel. Ancak bazı konularda daha dikkatli olmamız ve yaşanılanlardan bir ders çıkarmamız oldukça gerekli görünürken özellikle otobüs duraklarında tehlike var.  ŞU TABLO HER ŞEYİ BOZAR Tüm tedbirlere rağmen hala otobüs duraklarında topluca bekleyen vatandaşlar, otobüslerden inişlerde ve binişlerde sosyal mesafe kuralını defalarca ihlal ediyor. Özellikle kalabalık olan duraklar tehlike saçarken otobüslere biniş anlarında istenmeyen görüntüler var. Yan yana temas görüntüleri özellikle şu dönemde hiç arzu etmeyeceğimiz türden görüntüler oluştururken bu durumu görenler “tedbirler artsa da şu tablo her şeyi bozmaya yetiyor” yorumunu yapıyorlar.

Dünya genelinde bundan bir sene önce başlayan koronavirüs salgını son dönemdeki artışıyla dikkat çekerken ülkemizde yeni salgın tedbirlerinin alınmasına yol açtı. Gidişat düzelmezse yeni tedbirlerin de alınması muhtemel. Ancak bazı konularda daha dikkatli olmamız oldukça şart.

Dünyayı etkisi altına alan ve geçen seneden beri dünya genelinin bir numaralı gündemi olan koronavirüs salgını son günlerde ülkemizde zirve yapmış durumda. Bu durum yeni tedbirlerin alınmasına yol açarken istenilen düşüş yaşanmazsa daha başka tedbirlerin ve kısıtlamaların alınması muhtemel. Ancak bazı konularda daha dikkatli olmamız ve yaşanılanlardan bir ders çıkarmamız oldukça gerekli görünürken özellikle otobüs duraklarında tehlike var. 

ŞU TABLO HER ŞEYİ BOZAR

Tüm tedbirlere rağmen hala otobüs duraklarında topluca bekleyen vatandaşlar, otobüslerden inişlerde ve binişlerde sosyal mesafe kuralını defalarca ihlal ediyor. Özellikle kalabalık olan duraklar tehlike saçarken otobüslere biniş anlarında istenmeyen görüntüler var. Yan yana temas görüntüleri özellikle şu dönemde hiç arzu etmeyeceğimiz türden görüntüler oluştururken bu durumu görenler “tedbirler artsa da şu tablo her şeyi bozmaya yetiyor” yorumunu yapıyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.