LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Büyükçekmece'de 2 Adet Okul Binası Yaptırılacaktır

Gündem 11.03.2022 - 11:34, Güncelleme: 11.03.2022 - 11:36
 

Büyükçekmece'de 2 Adet Okul Binası Yaptırılacaktır

Büyükçekmece'de 2 Adet Okul Binası Yaptırılacaktır

İSTANBUL VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI YATIRIM İZLEME MÜDÜRLÜĞÜ İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Celaliye Mah (781 Ada 2 Parsel) İlkokul Yapım İşi ve İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Kumburgaz Mah (363 Ada 2Parsel) İlkokul Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır.  İhaleye İlişkin Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!
Büyükçekmece'de 2 Adet Okul Binası Yaptırılacaktır

İSTANBUL VALİLİĞİ YATIRIM İZLEME VE KOORDİNASYON BAŞKANLIĞI YATIRIM İZLEME MÜDÜRLÜĞÜ
İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Celaliye Mah (781 Ada 2 Parsel) İlkokul Yapım İşi ve İstanbul İli Büyükçekmece İlçesi Kumburgaz Mah (363 Ada 2Parsel) İlkokul Yapım İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır. 

İhaleye İlişkin Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi