Çayırova Akif’i unutmadı
Çayırova Akif’i unutmadı
Çayırova'da protokol, öğretmenler ve öğrenciler 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı gerçekleştirdi.
Çayırova'da protokol, öğretmenler ve öğrenciler 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Programı gerçekleştirdi.
Çayırova Kaymakamlığı bünyesinde anma programları arasında yer alan ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlıkları tamamlanan 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü programı Çayırova Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleşti.
Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan anma programı kapsamında günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar, tiyatro gösterisi şiirlerin okunması ve müzik dinletisi yer aldı. Anma programına Çayırova Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Osman Gül, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik ve Orhan Keskin, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Anma programının sonunda ödül töreni ve resim sergisi gerçekleştirildi.





Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.