ÇAYIROVALI YILDIZ BOKSÖRLER 3. TURA YÜKSELDİ!

Spor 02.08.2022 - 10:58, Güncelleme: 02.08.2022 - 10:58
 

ÇAYIROVALI YILDIZ BOKSÖRLER 3. TURA YÜKSELDİ!

ÇAYIROVALI YILDIZ BOKSÖRLER 3. TURA YÜKSELDİ!

Kırıkkale’de süren Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonasında Çayırova Belediyesi sporcuları Yaşar Efe Altıntaş, Adem Şimşek, Enes Köroğlu ve İsmail Vinçoğlu ilk iki turda rakiplerini devirerek 3.tura mücadele etme şansı elde etti. MADALYA HEDEFLERİ CANLI TUTULDU 963 sporcunun yarıştığı turnuvada 303 kız, 660 erkek sporcu ter döküyor. Şampiyona Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonu ev sahipliğinde düzenleniyor. Çayırova Belediyesi’nin 4 boksörle temsil edildiği turnuvada ilk iki tur karşılaşmaları tamamlandı. Çayırova Belediyesi sporcularından Yaşar Efe Altıntaş, ağır sıklet karşılaşmalarında ilk iki turda Kırıkkale ve Ankara bölgesindeki rakiplerini mağlup ederek 3.tura yükseldi. 52 kilogramda İsmail Vinçoğlu, 60 kilogramda Adem Şimşek ve 75 kilogramda Enes Köroğlu organizasyonun ilk iki gününde ringe çıkarak 2’de 2 yaptı. 4 sporcu bu sonuçlar sonrası serüvenine sürdürerek madalya hedefini canlı tuttu. 3’üncü turu kazanırlarsa finallerin kapısını aralayacak olan Çayırova Belediyesi sporcuları çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarında madalya için çaba harcayacak.
ÇAYIROVALI YILDIZ BOKSÖRLER 3. TURA YÜKSELDİ!

Kırıkkale’de süren Türkiye Yıldızlar Boks Şampiyonasında Çayırova Belediyesi sporcuları Yaşar Efe Altıntaş, Adem Şimşek, Enes Köroğlu ve İsmail Vinçoğlu ilk iki turda rakiplerini devirerek 3.tura mücadele etme şansı elde etti.

MADALYA HEDEFLERİ CANLI TUTULDU

963 sporcunun yarıştığı turnuvada 303 kız, 660 erkek sporcu ter döküyor. Şampiyona Kırıkkale 17 Ağustos Spor Salonu ev sahipliğinde düzenleniyor. Çayırova Belediyesi’nin 4 boksörle temsil edildiği turnuvada ilk iki tur karşılaşmaları tamamlandı. Çayırova Belediyesi sporcularından Yaşar Efe Altıntaş, ağır sıklet karşılaşmalarında ilk iki turda Kırıkkale ve Ankara bölgesindeki rakiplerini mağlup ederek 3.tura yükseldi. 52 kilogramda İsmail Vinçoğlu, 60 kilogramda Adem Şimşek ve 75 kilogramda Enes Köroğlu organizasyonun ilk iki gününde ringe çıkarak 2’de 2 yaptı. 4 sporcu bu sonuçlar sonrası serüvenine sürdürerek madalya hedefini canlı tuttu. 3’üncü turu kazanırlarsa finallerin kapısını aralayacak olan Çayırova Belediyesi sporcuları çeyrek final, yarı final ve final müsabakalarında madalya için çaba harcayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi