LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Çelik kasa hırsızlarına eş zamanlı operasyon şoku

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.07.2023 - 18:00, Güncelleme: 18.07.2023 - 17:30
 

Çelik kasa hırsızlarına eş zamanlı operasyon şoku

Çelik kasa hırsızlarına eş zamanlı operasyon şoku

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 3 ay önce bir iş yerinden 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde içi çek ve senet dolu çelik kasayı çalan 4 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı. Olaya karışan bir şüphelinin 2017 yılından bu yana 14 ayrı suçtan arandığı ve 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.Edinilen bilgiye göre, 4 şüpheli Gebze’de bir iş yerinin kapısını kırıp çelik kasayı çalarak, kayıplara karıştı. Şahısların 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde çek ve senet çaldığı tespit edildi. Şikayet üzerine hareket geçen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin V.T., İ.A., M.G. ve H.A. olduğunu tespit etti. Şüpheliler İstanbul, Bursa ve Muğla’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen 4 şüpheli, alınan ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden V.T., İ.A. ve M.G. tutuklanırken, H.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.Yakalanan şahıslardan V.T.’nin 2017 yılından beri 14 ayrı suçtan arandığı ve 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.
Çelik kasa hırsızlarına eş zamanlı operasyon şoku
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde 3 ay önce bir iş yerinden 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde içi çek ve senet dolu çelik kasayı çalan 4 şüpheli, eş zamanlı operasyonla yakalandı. Olaya karışan bir şüphelinin 2017 yılından bu yana 14 ayrı suçtan arandığı ve 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgiye göre, 4 şüpheli Gebze’de bir iş yerinin kapısını kırıp çelik kasayı çalarak, kayıplara karıştı. Şahısların 80 bin TL nakit para ile 600 bin TL değerinde çek ve senet çaldığı tespit edildi. Şikayet üzerine hareket geçen Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerin V.T., İ.A., M.G. ve H.A. olduğunu tespit etti. Şüpheliler İstanbul, Bursa ve Muğla’da düzenlenen eş zamanlı operasyonla yakalandı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen 4 şüpheli, alınan ifadeleri sonrasında adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden V.T., İ.A. ve M.G. tutuklanırken, H.A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yakalanan şahıslardan V.T.’nin 2017 yılından beri 14 ayrı suçtan arandığı ve 5 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezasının olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi