Cenazeler bugün toprağa veriliyor
Cenazeler bugün toprağa veriliyor
Üniversite yurt kaydı için Gebze'den Sakarya'ya giden ve dönüş yolunda kaza yapan Kaplan ailesinin ölen iki çocuğu bugün Gebze Cumhuriyet mahallesinde ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.
Üniversite yurt kaydı için Gebze'den Sakarya'ya giden ve dönüş yolunda kaza yapan Kaplan ailesinin ölen iki çocuğu bugün Gebze Cumhuriyet mahallesinde ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.
Dün Kuzey Marmara Otoyolunun Gebze kesiminde meydana gelen kazada Mustafa Kaplan (31) idaresindeki 34 FA 5265 plakalı hafif marka araç, önünde seyir halinde olan K.Ş. yönetimindeki 59 TC 867 plakalı tıra arkadan çarpmış, kazada araçtan fırlayan 18 yaşındaki Aysun Kaplan dışarı fırlamış ve abisi Mustafa Kaplan ile birlikte hayatını kaybetmiş, aracın arka yolcu kısmında bulunan anne Fatma Kaplan (56) ise yaralanmıştı. İki kardeşin genç yaşta ani bir şekilde ölümü ailesi ve yakınları ile sevenleri arasında büyük üzüntüye yol açtı. Aynı zamanda Çayırova Belediyesi sosyal tesislerinde kısa bir süre önce işe başlayan Mustafa Kaplan’ın çevresinde çok mütevazi ve sevilen birisi olduğu ifade edilirken, Çayırova Belediyesi çalışanları da sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla üzüntülerini belirttiler. 18 yaşındaki Aysun'un Sakarya'da üniversite kazandığı, ailesiyle birlikte Gebze'den Sakarya'ya yurt kaydı için gittiği öğrenildi. Öte yandan, aracın hız göstergesinin 170'de takılı kaldığı görüldü. Uzun yıllar Gebze Cumhuriyet Mahallesinde yaşayan ve aslen Giresun-Espiye’den nüfusuna kayıtlı Mehmet ve Fatma Kaplan çiftinin iki çocuğu olan Aysun ve Mustafa Kaplan’ın cenazeleri bugün ilkindi sonrası Cumhuriyet Mahallesi Esentepe Camii’nde kılınacak namazın ardından Pelitli Mezarlığında toprağa verilecek. Aysun ve Mustafa Kaplan kardeşlere Allah’tan rahmet, aileleri ve yakınları ile tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz. (Mustafa Arslan)


Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

