CHP Çayırova baz istasyonunu kaldırttı

Siyaset 22.10.2020 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Çayırova baz istasyonunu kaldırttı

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Çayırova’da okul önünde seyyar olarak kurulan baz istasyonunun kaldırılmasına yönelik girişimde bulundu. Meçli üyelerinim girişimi sonucunda baz istasyonu okul önünden kaldırıldı. Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bulunan İstiklal Ortaokulu’nun önünde seyyar bir şekilde kurulu olan baz istasyonundan veliler şikayetçi oldu. Çayırova’nın sorunları ile yakından ilgilenen CHP Çayırova İlçe Başkanlığı ve meclis üyeleri sürecin takipçisi olarak baz istasyonunu okul önünden kaldırttı.  Süreci sosyal medya hesabından aktaran CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, “Özgürlük mahallemizde bulunan İstiklal Ortaokulu’nun önüne seyyar olarak kurulan baz istasyonuyla ile ilgili 18.06.2020 tarihinde çocuklarımızın okul alanında olması nedeniyle vermiş olduğumuz tepki ve akabinde sürecin takipçisi olacağımızı belirtmiştik. Seyyar olarak kurulan baz istasyonu kaldırılmıştır.” Sabah saatlerinde okula öğrencilerini götüren veliler baz istasyonunun yerine olmadığını görünce büyük sevinç yaşadılar” dedi.  

CHP Çayırova Belediye Meclis Üyeleri, Çayırova’da okul önünde seyyar olarak kurulan baz istasyonunun kaldırılmasına yönelik girişimde bulundu. Meçli üyelerinim girişimi sonucunda baz istasyonu okul önünden kaldırıldı.

Çayırova Özgürlük Mahallesi’nde bulunan İstiklal Ortaokulu’nun önünde seyyar bir şekilde kurulu olan baz istasyonundan veliler şikayetçi oldu. Çayırova’nın sorunları ile yakından ilgilenen CHP Çayırova İlçe Başkanlığı ve meclis üyeleri sürecin takipçisi olarak baz istasyonunu okul önünden kaldırttı.  Süreci sosyal medya hesabından aktaran CHP Çayırova Belediye Meclis Üyesi Turan Ağaç, “Özgürlük mahallemizde bulunan İstiklal Ortaokulu’nun önüne seyyar olarak kurulan baz istasyonuyla ile ilgili 18.06.2020 tarihinde çocuklarımızın okul alanında olması nedeniyle vermiş olduğumuz tepki ve akabinde sürecin takipçisi olacağımızı belirtmiştik. Seyyar olarak kurulan baz istasyonu kaldırılmıştır.” Sabah saatlerinde okula öğrencilerini götüren veliler baz istasyonunun yerine olmadığını görünce büyük sevinç yaşadılar” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.