CHP Darıca sahaya indi

Siyaset 16.10.2020 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

CHP Darıca sahaya indi

CHP Darıca İlçe Başkanlığı pandemi dolayısı ile ara verdiği saha çalışmalarına geri döndü. Bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP'liler ilçenin nabzını tuttu. CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş beraberinde ilçe yöneticilerimiz ve gençlik kolları başkanımız ile birlikte Darıca’da bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Minibüsçüler Odası ve Yaşlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerin ilk durağı olan Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda esnafların özellikle salgın sürecindeki sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Aktaş ziyaret sonrasında şu ifadelere yer verdi; “Koronavirüs salgınında büyük sıkıntı çeken esnaflarımız yalnız bırakıldı. Gerekli destek sağlanmadığı gibi ödemeleri konusunda kolaylık tanınmadı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı 17 maddelik çözüm reçetesi devreye sokulmalıdır. Ekonomik buhrandan en çok etkilenen isimlerin başında olan esnaflarımızın Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman yanındayız.” ALINAN ÖNLEMLERİ DİNLEDİ Başkan Gökhan Aktaş Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinin ardından Minibüsçüler Odası’nı ziyaret ederek korona virüs salgınının önlenmesine yönelik toplu taşıma araçlarında alınan tedbirler hakkında sohbet ve istişare gerçekleştirdi. Saha çalışmaları kapsamında gidilen son olarak ziyaret edilen Darıca Yaşlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yaşlılar hakkında bilgi alınarak yaptıkları bu hayır dolu iş için teşekkür edildi.

CHP Darıca İlçe Başkanlığı pandemi dolayısı ile ara verdiği saha çalışmalarına geri döndü. Bir dizi ziyaret gerçekleştiren CHP'liler ilçenin nabzını tuttu.

CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş beraberinde ilçe yöneticilerimiz ve gençlik kolları başkanımız ile birlikte Darıca’da bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Minibüsçüler Odası ve Yaşlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti. Ziyaretlerin ilk durağı olan Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda esnafların özellikle salgın sürecindeki sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Aktaş ziyaret sonrasında şu ifadelere yer verdi; “Koronavirüs salgınında büyük sıkıntı çeken esnaflarımız yalnız bırakıldı. Gerekli destek sağlanmadığı gibi ödemeleri konusunda kolaylık tanınmadı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yayınladığı 17 maddelik çözüm reçetesi devreye sokulmalıdır. Ekonomik buhrandan en çok etkilenen isimlerin başında olan esnaflarımızın Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman yanındayız.”

ALINAN ÖNLEMLERİ DİNLEDİ

Başkan Gökhan Aktaş Darıca Esnaf ve Sanatkarlar Odası ziyaretinin ardından Minibüsçüler Odası’nı ziyaret ederek korona virüs salgınının önlenmesine yönelik toplu taşıma araçlarında alınan tedbirler hakkında sohbet ve istişare gerçekleştirdi. Saha çalışmaları kapsamında gidilen son olarak ziyaret edilen Darıca Yaşlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nde ilçede bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ve yaşlılar hakkında bilgi alınarak yaptıkları bu hayır dolu iş için teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.