19 MAYIS KBB 2026
GEBZE 19 MAYIS 2026

CHP, Taksim Meydanı'nda Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi Düzenleyecek

20.07.2016 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP, Taksim Meydanı'nda Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi Düzenleyecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı'nda "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleyeceğini açıkladı.

CHP, 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı'nda, "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleme kararı aldı. CUMHURİYET VE DEMOKRASİ MİTİNGİ CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı'nda "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleyeceğini açıkladı. "DARBE KARŞITI TAVRIMIZI NET ŞEKİLDE GÖSTERECEĞİZ" Bingöl, yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, milletvekili ve vatandaşlarla buluşacak ve 15 Temmuz akşamı cuntanın yaptığı darbe girişimi sonrasında, darbe karşıtı tavrımızı net bir şekilde dile getireceğiz. "PARTİ AYRIMI GÖZETMEDEN İNANCIMIZI KARARLILIĞIMIZI YİNELEYECEĞİZ" Demokrasi, cumhuriyet ve parlamenter sisteme olan inancımızı ve kararlılığımızı da siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızla birlikte yineleyeceğiz" dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı'nda "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleyeceğini açıkladı.

CHP, 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı'nda, "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleme kararı aldı.

CUMHURİYET VE DEMOKRASİ MİTİNGİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP'nin 24 Temmuz Pazar günü, İstanbul Taksim Meydanı'nda "Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi" düzenleyeceğini açıkladı.

"DARBE KARŞITI TAVRIMIZI NET ŞEKİLDE GÖSTERECEĞİZ"

Bingöl, yaptığı açıklamada "Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcılarımız, milletvekili ve vatandaşlarla buluşacak ve 15 Temmuz akşamı cuntanın yaptığı darbe girişimi sonrasında, darbe karşıtı tavrımızı net bir şekilde dile getireceğiz.

"PARTİ AYRIMI GÖZETMEDEN İNANCIMIZI KARARLILIĞIMIZI YİNELEYECEĞİZ"

Demokrasi, cumhuriyet ve parlamenter sisteme olan inancımızı ve kararlılığımızı da siyasi parti ayrımı gözetmeksizin bütün vatandaşlarımızla birlikte yineleyeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi