CHP’de ikinci hafta seçimleri başlıyor
CHP’de ikinci hafta seçimleri başlıyor
CHP İzmit’in ikinci hafta delege seçimleri yarın başlıyor. İlk günde toplam 6 mahallede seçim yapılacak
CHP İzmit’in ikinci hafta delege seçimleri yarın başlıyor. İlk günde toplam 6 mahallede seçim yapılacak
Genel Merkez’in açıkladığı kongre takvimi gereği CHP İzmit İlçe Başkanlığı’nda mahalle delegelerinin belirleneceği seçimler 15 Ağustos’ta başladı. İlk haftada 21 mahallede seçimler tamamlanırken, üyeler toplamda 126 delege seçti. CHP İzmit, ilk hafta seçimlerinin ardından ikinci hafta takvimini de belirledi.
CEDİT İLE BAŞLIYOR
İkinci haftaki delege seçimleri, Cedit ve Fatih Mahallesi ile başlayacak. Yarın saat 10.00 itibarıyla Hasıraltı Kıraathanesi’nde başlayacak Cedit seçimlerinde, üyeler sandık başına giderek kongre öncesi temsilcilerini seçecek. Aynı saatteki bir diğer seçim ise Fatih Merkez Mahallesi olacak. Ferik Salış Kıraathanesi’nde düzenlenecek delege seçimleri saat 13.00’te son bulacak.
KEMALPAŞA SEÇİMLERİ İLÇE BİNASINDA
Serdar Mahallesi’ndeki üyeler ise oylarını Asırlık Çınar Evi’nde kullanacak. Serdar seçimlerinin başlangıç saati de 10.00 olarak belirlendi. Aynı gün tamamlanacak Kemalpaşa Mahallesi’nin seçim yeri İzmit İlçe Başkanlığı olacak. Seçimin başlama saati ise 13.00 olarak belirlendi.
AKARCA VE ÖMERAĞA AYNI SAATTE
Akarca Mahallesi seçimleri Yuvam İş Merkezi’nde saat 12.00’de, Ömerağa Mahallesi delege seçimleri ise ilçe binasında yine saat 12.00’de düzenlenecek.
Kocaeli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.