CHP’li Dursun, Gebze’deki sokak lambalarını sordu

Gebze 21.06.2016 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’li Dursun, Gebze’deki sokak lambalarını sordu

CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, gündüz vakti boş yere yanan sokak lambalarının fotoğrafını çekerek, bedelini kimin ödediğini sordu.

 Çeşitli konularda yaptığı açıklamalar ve yakaladığı satır aralarıyla dikkatleri üzerine çeken CHP’li Dursun, Çoban Mustafa Paşa Cami etrafında sokak lambalarının gündüz vakti yandığını fark etti. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Dursun, “Tarihi Çoban Mustafapaşa Külliyesinin bitişiğindeki arsanın otopark olarak Merkez Hastanesi tarafından işletilmesi tartışmalı ve kamuoyu tarafından da yakından takip edilmekte. Yerel basın ve belediye meclis üyelerince defalarca gündeme getirilmiş, Gebze Belediye Başkanlığı bunun geçici bir durum olduğunu dile getirmişti. Ancak aylar geçmesine rağmen maalesef halen bu yer otopark olarak kullanılmaya devam edilmektedir.”dedi. VATANDAŞA MI FATURA EDİLİYOR? Yanan faturaların bedelini vatandaşa ödettirilip ödettirilmediğini soran Recep Dursun, “Kayıp kaçak bedellerini vatandaşın sırtına yükleyen iktidar yetmemiş olacak ki özel hastanenin tartışmalı otoparkını da güpegündüz sokak lambaları ile aydınlatma görevini üstlenmiş görünüyor. Ayrıca elektrik kablosunun cami külliyesine bağlı olmasına bakıldığında galiba enerji de camiden alınmaktadır. Tartışmalı Merkez Hastanesi otoparkı, güpegündüz sokak lambaları ile kim tarafından ve niçin aydınlatılıyor? Aydınlatma bedelini kim ödüyor? Gebze halkı mı? Merkez Hastanesi mi? Yoksa cami derneği mi? Yazık ki ne yazık!”diye sorular sordu.
CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, gündüz vakti boş yere yanan sokak lambalarının fotoğrafını çekerek, bedelini kimin ödediğini sordu.

 Çeşitli konularda yaptığı açıklamalar ve yakaladığı satır aralarıyla dikkatleri üzerine çeken CHP’li Dursun, Çoban Mustafa Paşa Cami etrafında sokak lambalarının gündüz vakti yandığını fark etti. Bunun üzerine açıklamalarda bulunan Dursun, “Tarihi Çoban Mustafapaşa Külliyesinin bitişiğindeki arsanın otopark olarak Merkez Hastanesi tarafından işletilmesi tartışmalı ve kamuoyu tarafından da yakından takip edilmekte. Yerel basın ve belediye meclis üyelerince defalarca gündeme getirilmiş, Gebze Belediye Başkanlığı bunun geçici bir durum olduğunu dile getirmişti. Ancak aylar geçmesine rağmen maalesef halen bu yer otopark olarak kullanılmaya devam edilmektedir.”dedi.

VATANDAŞA MI FATURA EDİLİYOR?

Yanan faturaların bedelini vatandaşa ödettirilip ödettirilmediğini soran Recep Dursun, “Kayıp kaçak bedellerini vatandaşın sırtına yükleyen iktidar yetmemiş olacak ki özel hastanenin tartışmalı otoparkını da güpegündüz sokak lambaları ile aydınlatma görevini üstlenmiş görünüyor. Ayrıca elektrik kablosunun cami külliyesine bağlı olmasına bakıldığında galiba enerji de camiden alınmaktadır. Tartışmalı Merkez Hastanesi otoparkı, güpegündüz sokak lambaları ile kim tarafından ve niçin aydınlatılıyor? Aydınlatma bedelini kim ödüyor? Gebze halkı mı? Merkez Hastanesi mi? Yoksa cami derneği mi? Yazık ki ne yazık!”diye sorular sordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi