Çınar Çocuk Evleri’nde yeni dönem heyecanı veli toplantısıyla başladı

Gündem 08.09.2026 - 11:10, Güncelleme: 08.09.2026 - 10:51
 

Çınar Çocuk Evleri’nde yeni dönem heyecanı veli toplantısıyla başladı

İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evleri, 2026-2027 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesinde düzenlenen veli toplantısında yüzlerce aileyle buluşarak yeni döneme ilişkin bilgilendirmelerde bulundu

İzmit Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesinde 6 şubesiyle hizmet veren Çınar Çocuk Evleri’nin 2026-2027 Eğitim-Öğretim Dönemi veli toplantısı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya İzmit Belediye Başkan Vekili Lütfü Obuz, Başkan Yardımcısı Nilgün İrteni, Meclis Üyesi Ayşe Fatmagül Terzi ve Kreş Müdürü Yasemin Şen Tüylü katılırken, yaklaşık 500 veli yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin yapılan bilgilendirmeleri takip etti.   1000’İ AŞKIN ÇOCUĞUMUZA ULAŞTIK  Programda konuşan İzmit Belediye Başkan Vekili Lütfü Obuz, “Çınar Çocuk Evleri bizim için çok değerli. 2021 yılında Yeşilova’da başlayan bu yolculuk bugün 6 Çınar Çocuk Evimizle devam ediyor. Bugüne kadar 1000’i aşkın çocuğumuza ulaştık. Burada çocuklarımızın iyi bir eğitim almasının yanında; özgüvenli, merak eden, araştıran ve kendini güzel ifade edebilen bireyler olarak yetişmesini önemsiyoruz.   VELİLERE TEŞEKKÜR  Bu süreçte büyük emek veren öğretmenlerimize ve çocuklarını bizlere emanet eden siz değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim dönemimizin çocuklarımız, ailelerimiz ve öğretmenlerimiz için güzel ve başarılı geçmesini diliyorum” dedi.   EĞİTİM PROGRAMI VE YENİ DÖNEM PLANLARI PAYLAŞILDI  Kreş Müdürü Yasemin Şen Tüylü, Çınar Çocuk Evleri’nin işleyişi, eğitim programları ve yeni dönem planlamaları hakkında velilere kapsamlı bilgilendirme yaptı. Veliler de verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Çınar Çocuk Evleri’nin çocuklarına sağladığı güvenli ve nitelikli eğitim ortamının kendileri için büyük bir önem taşıdığını vurguladı.
İzmit Belediyesi Çınar Çocuk Evleri, 2026-2027 Eğitim-Öğretim Dönemi öncesinde düzenlenen veli toplantısında yüzlerce aileyle buluşarak yeni döneme ilişkin bilgilendirmelerde bulundu
İzmit Belediyesi Kreş Müdürlüğü bünyesinde 6 şubesiyle hizmet veren Çınar Çocuk Evleri’nin 2026-2027 Eğitim-Öğretim Dönemi veli toplantısı Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıya İzmit Belediye Başkan Vekili Lütfü Obuz, Başkan Yardımcısı Nilgün İrteni, Meclis Üyesi Ayşe Fatmagül Terzi ve Kreş Müdürü Yasemin Şen Tüylü katılırken, yaklaşık 500 veli yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin yapılan bilgilendirmeleri takip etti.
 
1000’İ AŞKIN ÇOCUĞUMUZA ULAŞTIK 
Programda konuşan İzmit Belediye Başkan Vekili Lütfü Obuz, “Çınar Çocuk Evleri bizim için çok değerli. 2021 yılında Yeşilova’da başlayan bu yolculuk bugün 6 Çınar Çocuk Evimizle devam ediyor. Bugüne kadar 1000’i aşkın çocuğumuza ulaştık. Burada çocuklarımızın iyi bir eğitim almasının yanında; özgüvenli, merak eden, araştıran ve kendini güzel ifade edebilen bireyler olarak yetişmesini önemsiyoruz.
 
VELİLERE TEŞEKKÜR 
Bu süreçte büyük emek veren öğretmenlerimize ve çocuklarını bizlere emanet eden siz değerli velilerimize teşekkür ediyorum. Yeni eğitim öğretim dönemimizin çocuklarımız, ailelerimiz ve öğretmenlerimiz için güzel ve başarılı geçmesini diliyorum” dedi.
 
EĞİTİM PROGRAMI VE YENİ DÖNEM PLANLARI PAYLAŞILDI 
Kreş Müdürü Yasemin Şen Tüylü, Çınar Çocuk Evleri’nin işleyişi, eğitim programları ve yeni dönem planlamaları hakkında velilere kapsamlı bilgilendirme yaptı. Veliler de verilen hizmetten duydukları memnuniyeti dile getirerek Çınar Çocuk Evleri’nin çocuklarına sağladığı güvenli ve nitelikli eğitim ortamının kendileri için büyük bir önem taşıdığını vurguladı.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi