Darıca G.B yönetimi toplantısında neler yaşandı?

Spor 01.06.2016 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B yönetimi toplantısında neler yaşandı?

Darıca G.B yönetimi toplantısında neler yaşandı?

Darıca G.B’nin yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Onursal Başkan Şükrü Karabacak’ın da yer aldığı toplantıda gelecek sezonun planlaması belirlendi. Tüm yöneticilerden ellerini taşın altına koymaları gerektiğini belirten Kulüp başkanı Mustafa Öztürk, ‘’El birliğiyle Darıca G.B’yi şampiyon yapalım’’dedi. KARABACAK DA YER ALDI Darıca G.B yönetimi, dün akşam saat 19:00’da Darıca Teras Kafe’de basına kapalı olarak gerçekleşen yönetim kurulu toplantısıyla birlikte yeni sezona bismillah dedi. Yurt dışında olduğu için geçtiğimiz günlerde yapılan kongreye katılamayan Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, önceki gün gerçekleştirilen toplantıda yer aldı. KARABACAK: BU İŞTEN ÜSTESİNDEN GELECEKLERDİR Gelecek sezon planlaması yapılan toplantıda, özellikle sponsorluk anlaşması ve transferler hakkında izlenecek olan yol haritası belirlendi. Toplantı sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Onursal Başkan Karabacak, ‘’Yeni kulüp başkanımız Mustafa Öztürk ve yönetici arkadaşlarımızın bu işin üstesinde geleceğine inanıyorum. Yeni sezonun kulübümüze ve Darıca camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’dedi. ÖZTÜRK: ÖNCE İÇ TRANSFER Darıca G.B Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ise yaptığı açıklamada, toplantıya katılan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Önce iç transferden başlayacaklarını söyleyen Başkan Öztürk, iç transferde takımda kalmasını istedikleri oyuncularla görüşme yapacaklarını, görüşme sonucuna göre dış transferde harekete geçeceklerini söyledi.
Darıca G.B yönetimi toplantısında neler yaşandı?

Darıca G.B’nin yeni yönetimi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Onursal Başkan Şükrü Karabacak’ın da yer aldığı toplantıda gelecek sezonun planlaması belirlendi. Tüm yöneticilerden ellerini taşın altına koymaları gerektiğini belirten Kulüp başkanı Mustafa Öztürk, ‘’El birliğiyle Darıca G.B’yi şampiyon yapalım’’dedi.

KARABACAK DA YER ALDI

Darıca G.B yönetimi, dün akşam saat 19:00’da Darıca Teras Kafe’de basına kapalı olarak gerçekleşen yönetim kurulu toplantısıyla birlikte yeni sezona bismillah dedi. Yurt dışında olduğu için geçtiğimiz günlerde yapılan kongreye katılamayan Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, önceki gün gerçekleştirilen toplantıda yer aldı.

KARABACAK: BU İŞTEN ÜSTESİNDEN GELECEKLERDİR

Gelecek sezon planlaması yapılan toplantıda, özellikle sponsorluk anlaşması ve transferler hakkında izlenecek olan yol haritası belirlendi. Toplantı sonrasında kısa bir değerlendirmede bulunan Onursal Başkan Karabacak, ‘’Yeni kulüp başkanımız Mustafa Öztürk ve yönetici arkadaşlarımızın bu işin üstesinde geleceğine inanıyorum. Yeni sezonun kulübümüze ve Darıca camiasına hayırlı olmasını diliyorum’’dedi.

ÖZTÜRK: ÖNCE İÇ TRANSFER

Darıca G.B Kulüp Başkanı Mustafa Öztürk ise yaptığı açıklamada, toplantıya katılan tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Önce iç transferden başlayacaklarını söyleyen Başkan Öztürk, iç transferde takımda kalmasını istedikleri oyuncularla görüşme yapacaklarını, görüşme sonucuna göre dış transferde harekete geçeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi