AS UFUK OTO KİRALAMA

Darıca-Tuzla bağlantı yolunda çalışmalar hızlandı

23.12.2020 - 12:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca-Tuzla bağlantı yolunda çalışmalar hızlandı

Seçim beyannamesinde verdiği sözleri yerine getirmek için çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret ederek, Darıca-Tuzla bağlantı yolu hakkında istişarelerde bulundu. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret ederek, Darıca-Tuzla bağlantı yolu ve iki ilçenin ortaklaşa yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Seçim beyannamesinde verdiği sözleri yerine getirmek için çalışan Başkan Bıyık, Darıca-Tuzla bağlantı yolu için Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaretinde, “Nüfusu sürekli artan Darıca’mızda tüm ulaşım sorunlarını ele alıyoruz. Darıca’mızın çok önemli giriş̧ çıkış̧ yollarından biri olacak Tuzla - Bayramoğlu bağlantı yolu ve iki ilçenin ortaklaşa yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk” dedi. TRAFİK YÜKÜ AZALACAK Bağlantı yolunun Darıca’nın trafik yükünü büyük ölçüde azaltacağını söyleyen Başkan Bıyık, “Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Aşıroğlu Caddesi ve İstasyon Caddesindeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde azaltacak. Darıca-Tuzla bağlantı yoluyla Darıca’da yaşayan vatandaşlarımız E-5’e çıkmadan Tuzla’ya ulaşabilsin istiyoruz. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Darıca’nın marka değerini daha da arttıracağız” diye konuştu. ULAŞIM ALTERNATİFLERİNİ ÇEŞİTLENDİRİYORUZ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a ziyareti için teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Bayramoğlu ile sahil bağlantısını sağlayarak Tuzla’ya ulaşım alternatiflerini çeşitlendiriyoruz. Tuzla Marina ile Bayramoğlu arasında ulaşım aksımıza sahilden 1.5 km uzunluğunda yeni bir yol kazandıracağız. Bağlantı yolu hakkında istişarede bulunmak için komşu ilçemiz Darıca’nın kıymetli belediye başkanı Sn. Muzaffer Bıyık Beyefendi’yi ağırladık. Başkanımıza hoş sohbeti ve nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

Seçim beyannamesinde verdiği sözleri yerine getirmek için çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret ederek, Darıca-Tuzla bağlantı yolu hakkında istişarelerde bulundu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaret ederek, Darıca-Tuzla bağlantı yolu ve iki ilçenin ortaklaşa yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Seçim beyannamesinde verdiği sözleri yerine getirmek için çalışan Başkan Bıyık, Darıca-Tuzla bağlantı yolu için Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’yı ziyaretinde, “Nüfusu sürekli artan Darıca’mızda tüm ulaşım sorunlarını ele alıyoruz. Darıca’mızın çok önemli giriş̧ çıkış̧ yollarından biri olacak Tuzla - Bayramoğlu bağlantı yolu ve iki ilçenin ortaklaşa yapacağı çalışmalar hakkında istişarelerde bulunduk” dedi.

TRAFİK YÜKÜ AZALACAK

Bağlantı yolunun Darıca’nın trafik yükünü büyük ölçüde azaltacağını söyleyen Başkan Bıyık, “Fatih Sultan Mehmet Caddesi, Aşıroğlu Caddesi ve İstasyon Caddesindeki trafik yoğunluğunu büyük ölçüde azaltacak. Darıca-Tuzla bağlantı yoluyla Darıca’da yaşayan vatandaşlarımız E-5’e çıkmadan Tuzla’ya ulaşabilsin istiyoruz. Hayata geçireceğimiz çalışmalarla Darıca’nın marka değerini daha da arttıracağız” diye konuştu.

ULAŞIM ALTERNATİFLERİNİ ÇEŞİTLENDİRİYORUZ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a ziyareti için teşekkür eden Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, “Bayramoğlu ile sahil bağlantısını sağlayarak Tuzla’ya ulaşım alternatiflerini çeşitlendiriyoruz. Tuzla Marina ile Bayramoğlu arasında ulaşım aksımıza sahilden 1.5 km uzunluğunda yeni bir yol kazandıracağız. Bağlantı yolu hakkında istişarede bulunmak için komşu ilçemiz Darıca’nın kıymetli belediye başkanı Sn. Muzaffer Bıyık Beyefendi’yi ağırladık. Başkanımıza hoş sohbeti ve nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi