LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Darıca’da 18 Mart Zaferi Anısına Yüzme Şampiyonası Organize Edilecek

Spor 14.03.2022 - 10:55, Güncelleme: 14.03.2022 - 10:55
 

Darıca’da 18 Mart Zaferi Anısına Yüzme Şampiyonası Organize Edilecek

Darıca’da 18 Mart Zaferi Anısına Yüzme Şampiyonası Organize Edilecek

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Darıca Belediyesince 18 Mart Çanakkale Zaferi Yüzme Şampiyonası organize edilecek. Darıca Belediyesi Erkekler Havuzunda 19 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak şampiyonaya, 2007-2015 doğumlu Darıca’da oturan çocuklar başvuru yapabilecek. Toplam 12 farklı kategoride yapılacak yüzme şampiyonasında kategorilerinde dereceye girecek sporculara çeşitli hediyelerin verileceği yarışlarda; birinciler akıllı bileklik, ikinciler taşınabilir hoparlör ve üçüncüler de kulaklık kazanacak. BAŞKAN GENÇLERİ DAVET ETTİ Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle gerçekleşecek şampiyonaya gençleri davet ederek, "Bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz. Biz de Darıca Belediyesi olarak hem aziz şehitlerimizi bir kez daha hatırlamak hem de tarihimizde önemli bir yeri olan ve tarihin akışını değiştiren Çanakkale destanımızın anısına yüzme şampiyonası düzenliyoruz. Gençlerimizi bu önemli etkinliğimize bekliyoruz" diye konuştu.  
Darıca’da 18 Mart Zaferi Anısına Yüzme Şampiyonası Organize Edilecek

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Darıca Belediyesince 18 Mart Çanakkale Zaferi Yüzme Şampiyonası organize edilecek. Darıca Belediyesi Erkekler Havuzunda 19 Mart Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak şampiyonaya, 2007-2015 doğumlu Darıca’da oturan çocuklar başvuru yapabilecek. Toplam 12 farklı kategoride yapılacak yüzme şampiyonasında kategorilerinde dereceye girecek sporculara çeşitli hediyelerin verileceği yarışlarda; birinciler akıllı bileklik, ikinciler taşınabilir hoparlör ve üçüncüler de kulaklık kazanacak.

BAŞKAN GENÇLERİ DAVET ETTİ

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü sebebiyle gerçekleşecek şampiyonaya gençleri davet ederek, "Bu anlamlı zafer gününde, kutsal vatan topraklarını canları pahasına müdafaa ederek şehitlik mertebesine ve onuruna erişen aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyoruz. Biz de Darıca Belediyesi olarak hem aziz şehitlerimizi bir kez daha hatırlamak hem de tarihimizde önemli bir yeri olan ve tarihin akışını değiştiren Çanakkale destanımızın anısına yüzme şampiyonası düzenliyoruz. Gençlerimizi bu önemli etkinliğimize bekliyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi