Darıca’da Muharrem Ayı Bereketi Aşure Sofrasında Paylaşıldı

Darıca 06.07.2026 - 11:17, Güncelleme: 06.07.2026 - 11:17
 

Darıca’da Muharrem Ayı Bereketi Aşure Sofrasında Paylaşıldı

Muzaffer Bıyık, Köksal Şakar ile birlikte Darıca Karabüklüler Derneği tarafından düzenlenen aşure programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Muharrem Ayı'nın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunun yaşatıldığı programda, katılımcılar aynı sofrada buluşarak aşure ikramı eşliğinde dayanışmanın bereketini paylaştı. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bıyık ve İlçe Başkanı Şakar, dernek üyeleriyle de bir araya gelerek Muharrem Ayı'nın manevi atmosferini birlikte yaşadı. Programda konuşulan ortak mesajlarda, aşure geleneğinin toplumsal birlikteliği güçlendiren önemli değerlerden biri olduğuna dikkat çekilirken, paylaşma ve kardeşlik kültürünün gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yapıldı. Etkinliğe ev sahipliği yapan Darıca Karabüklüler Derneği yöneticilerine ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Bıyık, Muharrem Ayı'nın tüm İslam âlemine huzur, bereket ve birlik getirmesi temennisinde bulundu. Program, vatandaşlarla gerçekleştirilen sohbetler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.    
Muzaffer Bıyık, Köksal Şakar ile birlikte Darıca Karabüklüler Derneği tarafından düzenlenen aşure programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

Muharrem Ayı'nın birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunun yaşatıldığı programda, katılımcılar aynı sofrada buluşarak aşure ikramı eşliğinde dayanışmanın bereketini paylaştı. Yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte vatandaşlarla sohbet eden Başkan Bıyık ve İlçe Başkanı Şakar, dernek üyeleriyle de bir araya gelerek Muharrem Ayı'nın manevi atmosferini birlikte yaşadı.

Programda konuşulan ortak mesajlarda, aşure geleneğinin toplumsal birlikteliği güçlendiren önemli değerlerden biri olduğuna dikkat çekilirken, paylaşma ve kardeşlik kültürünün gelecek nesillere aktarılmasının önemine vurgu yapıldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Darıca Karabüklüler Derneği yöneticilerine ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür eden Başkan Bıyık, Muharrem Ayı'nın tüm İslam âlemine huzur, bereket ve birlik getirmesi temennisinde bulundu. Program, vatandaşlarla gerçekleştirilen sohbetler ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

 
 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi