Demirci, anneler ile buluşuyor
Demirci, anneler ile buluşuyor
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, anneler günü nedeniyle başta anneler olmak üzere ilçe halkına bir sürpriz hazırladı. Pazar gününü anneler ile birlikte geçirecek olan Başkan Demirci Türkiye’nin önemli sanatçılarından Hülya Polat’ı da düzenlenen bu program için konsere vermek üzere ilçeye gelmesini sağladı. Bu özel ve coşku dolu günde Çayırova Halkı’nı da spor salonuna davet etti.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, anneler günü nedeniyle başta anneler olmak üzere ilçe halkına bir sürpriz hazırladı. Pazar gününü anneler ile birlikte geçirecek olan Başkan Demirci Türkiye’nin önemli sanatçılarından Hülya Polat’ı da düzenlenen bu program için konsere vermek üzere ilçeye gelmesini sağladı. Bu özel ve coşku dolu günde Çayırova Halkı’nı da spor salonuna davet etti.
Çayırova Belediyesi Anneler günü münasebetiyle düzenlediği özel programda Türkiye’nin sevilen sesi ünlü şarkıcı Hülya Polat'ı Çayırovalı anneler ile buluşturacak. 10 Mayıs 2015 pazar günü saat 14:00'da Çayırova Kapalı Spor salonunda gerçekleştirilecek programda izleyicileri muhteşem bir konser bekliyor. Programın sunuculuğunu Tv programcısı/gazeteci Aynur Ayaz yapıyor. Ayaz aynı zamanda annelerle söyleşiler ve benzeri farklı aktivitelerle de zenginleştirilmiş bazen duygu dolu bazen keyifli anlar yaşayacağı özel bir anneler günü programını Çayırovalı anneler için gerçekleştirecek.Çayırova Belediyesinin Anneler günü münasebetiyle ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlemiş olduğu "en güzel anne benim annem" konulu resim ve kompozisyon yarışmasının kazanan öğrencileri de bu programda Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin elinden ödüllerini alacaklar.
DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLECEK
Çayırova Belediyesi, kutlanacak Anneler Günü nedeniyle düzenlediği resim ve kompozisyon yarışmasın da dereceye girenleri yine bu programda ödüllendirecek.İlkokul ve ortaokul olmak üzere iki kategoride gerçekleşecek ‘En Güzel anne benim annem’ isimli yarışmaya katılan öğrencilerden; annelerine karşı duygularını, sevgilerini, annelerinin onların hayatındaki yerini, annelerinin kendileri için ne anlama geldiğini en güzel şekilde ifade şekillerini Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ödüllendirecek..
YILIN ANELERİ SEÇİLECEK
Çayırova’da yılın annesi yerine bu yıl farklı olarak “Yılın Anneleri” seçilecek. Seçilecek anneler şimdiden belli ancak gerek annelere gerekse çocuklarına yapılacak sürpriz nedeniyle bu ödüle layık görülen anneler açıklanmadı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “Hayatımızın en değerli vazgeçilmez değerleri olan annelerimizle coşkulu bir gün yaşayacağız. Onların değeri bir güne sığmasa da onlarla bir araya gelerek eğlenceli, coşkulu bir gün yaşamak istiyoruz. Tüm Çayırova Halkımızı annelerimizin bu özel gününü kutlamak üzere spor salonuna bekliyoruz.”dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.