Dizilerin Uğrak Yeri Gebze
Dizilerin Uğrak Yeri Gebze
Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan internet dizisi ‘Son Görev’ birinci bölüm kapanış sahnelerini Gebze'nin Tavşanlı Köyü’nde çekildi.
Geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan internet dizisi ‘Son Görev’ birinci bölüm kapanış sahnelerini Gebze'nin Tavşanlı Köyü’nde çekildi.
Dizi yapımcılarının uğrak mekânı haline gelen Gebze, Star TV’de yayınlanan Söz dizisinin çekimleri ardından, geçtiğimiz hafta çekimlerine başlanan internet dizisi ‘Son Görev’e de ev sahipliği yaptı. Yapımcılığını (Tafokare yapım) Suat Taylan’ın üstlendiği 2. Yönetmen koltuğunda ise İlker Keleş'in olduğu iddialı internet dizisi Son Görev, müthiş çatışma sahnelerinin yer aldığı bölümleri Gebze'nin ballı kayalar tabiat parkı yakınlarında özel arazide çekildi.
TÜM KOCAELİ'DE ÇEKECEĞİZ
Dizinin yapımcısı Suat Taylan, “Birinci bölümü çok güzel bir yerde bitirmiş bulunuyoruz. Bu tür bir dizi ne çekildi ne de gündeme geldi senaryomuzda uyuşturucu ile mücadele eden bir ekibimiz var son dönemde basında sıkça işittiğimiz üzücü olayları duyduğumuzdan bu diziyi çekme gerekliliği duyduk. Bu projemiz ne bir ilk nede son olacaktır. Aldığımız olumlu tepkiler neticesinde tüm Kocaeli’ye yaymaya karar verdik. Yuvacık’ta başladığımız çekim maratonuna bu hafta Gebze'de çektik. Çekimlerimiz devam edecek.” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.