LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Doğa Madencilik Meslek Lisesi’nde kaba inşaat tamamlandı

Çayırova 24.09.2026 - 12:18, Güncelleme: 24.09.2026 - 12:18
 

Doğa Madencilik Meslek Lisesi’nde kaba inşaat tamamlandı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin müjdesini geçtiğimiz aylarda verdiği ve Şekerpınar Mahallesi’nde yükselen Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Otomasyon Atölyesi projesinin kaba inşaatı tamamlandı.

Eğitime büyük önem veren ve bu doğrultuda birçok çalışmayı hayata geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin girişimleriyle ilçeye kazandırılan ve Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Otomasyon Atölyesi projesinde kaba inşaat tamamlandı. Çayırova’nın eğitim altyapısına büyük katkılar sunacak ve Doğa Madencilik Firması’nın sahibi Nevzat İnan’ın destekleriyle yaptırılan yeni meslek lisesinin, derslik ve atölye binasında kaba inşaat süreci sona erdi. Hızla gerçekleştirilen çalışmalarla kaba inşaatı tamamlanan okulun, bodrum katında sıva çalışmaları başlarken, aynı zamanda elektrik ve mekanik tesisat çalışmaları da hız kazandı. Ayrıca okulun çevresindeki istinat duvarlarının imalatında da sona gelindi. 24 DERSLİK OLARAK İNŞA EDİLDİ Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının tamamlanmasıyla birlikte yüzlerce Çayırovalı öğrencinin meslek sahibi olmasına ve aynı anda eğitim almasına olanak sunulacak. 24 derslik olarak inşa edilecek ve otomasyon atölyeleri, fiziki imkanlarıyla, Çayırovalı gençlerin diledikleri meslek alanında tam donanımlı bir imkanla eğitim görmelerine olanak sunacak Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Otomasyon Atölyesi’nin en kısa sürede tamamlanarak, ilçenin eğitim-öğretim altyapısına büyük katkı sunması amaçlanıyor.
Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin müjdesini geçtiğimiz aylarda verdiği ve Şekerpınar Mahallesi’nde yükselen Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Otomasyon Atölyesi projesinin kaba inşaatı tamamlandı.
Eğitime büyük önem veren ve bu doğrultuda birçok çalışmayı hayata
geçiren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’nin girişimleriyle
ilçeye kazandırılan ve Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi
ile Otomasyon Atölyesi projesinde kaba inşaat tamamlandı. Çayırova’nın
eğitim altyapısına büyük katkılar sunacak ve Doğa Madencilik
Firması’nın sahibi Nevzat İnan’ın destekleriyle yaptırılan yeni meslek
lisesinin, derslik ve atölye binasında kaba inşaat süreci sona erdi. Hızla
gerçekleştirilen çalışmalarla kaba inşaatı tamamlanan okulun, bodrum
katında sıva çalışmaları başlarken, aynı zamanda elektrik ve mekanik
tesisat çalışmaları da hız kazandı. Ayrıca okulun çevresindeki istinat
duvarlarının imalatında da sona gelindi.
24 DERSLİK OLARAK İNŞA EDİLDİ
Doğa Madencilik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşaatının
tamamlanmasıyla birlikte yüzlerce Çayırovalı öğrencinin meslek sahibi
olmasına ve aynı anda eğitim almasına olanak sunulacak. 24 derslik
olarak inşa edilecek ve otomasyon atölyeleri, fiziki imkanlarıyla,
Çayırovalı gençlerin diledikleri meslek alanında tam donanımlı bir
imkanla eğitim görmelerine olanak sunacak Doğa Madencilik Mesleki ve
Teknik Anadolu Lisesi ile Otomasyon Atölyesi’nin en kısa sürede
tamamlanarak, ilçenin eğitim-öğretim altyapısına büyük katkı sunması
amaçlanıyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi