19 MAYIS KBB 2026
GEBZE 19 MAYIS 2026

Doğan, "Gebzeliler, Darıcalılar Geliyor"

Darıca 13.07.2016 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Doğan, "Gebzeliler, Darıcalılar Geliyor"

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti. İnceleme gezisinde Başkan Doğan'a Belediye Başkanvekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnirdemir, daire müdürleri, mahalle muhtar azası Serpil Turhan eşlik etti. Yolundan kaldırımına, parkından çeşmesine kadar mahallenin her bir noktasını en ince ayrıntısına kadar inceleyen Başkan Doğan ve ekibi, gerekli tespitlerde bulundu. Yaklaşık dört saatlik incelemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Doğan, " İzmit Belediyesi bir ilçe belediyesi olarak bilinse de, devlet dairelerinin bulunduğu, Kocaeli'nin kalbinin attığı, özellikle gündüz nüfusu bakımından en yoğun olduğu bölgedir. Türkiye'de kilometre kareye düşen insan sayısı olarak en yoğun şehirler İstanbul ve Kocaeli'dir. Fakat İzmit'in gündüz nüfusu dikkate alındığında hepsinden daha yoğun bir şehirdir. İzmit merkezdeki günlük nüfusumuz 1 milyonu buluyor. Karatepe'den, Başiskele'den, Derince'den, Gölcük'ten, Gebze'den Darıca'dan kısacası Kocaeli'nin dört bir noktasından insanlar her gün İzmit'e geliyor. Dolayısıyla çok yoğun bir insan hareketi var" dedi. Çevreyle ilgili bakımları, tamiratları aralıksız devam ettirdiklerini belirten Doğan, "Çünkü yaşanılan yerde eksik hiç bitmez. Yaşam varsa ihtiyaç vardır, yaşam yoksa zaten her şey olduğu gibi kalır. Çok şükür iyi bir ekibiz, gece gündüz demeden titiz, disiplinli çalışan bir belediyeyiz. Halkımızın kaynaklarını hiçbir şekilde heba etmeden yine halkımıza sunmanın gayretindeyiz. Yaptığımız yeni çevresel düzenlemelerle de şehrimize yeni tatlar, yeni renkler katmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. İnceleme gezisi esnasında simitçilerle de sohbet eden Başkan Doğan İzmit'in meşhur simidinden de satın aldı. 
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, periyodik olarak sürdürdüğü mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan mahalle inceleme gezilerine Karabaş mahallesi ile devam etti. İnceleme gezisinde Başkan Doğan'a Belediye Başkanvekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnirdemir, daire müdürleri, mahalle muhtar azası Serpil Turhan eşlik etti. Yolundan kaldırımına, parkından çeşmesine kadar mahallenin her bir noktasını en ince ayrıntısına kadar inceleyen Başkan Doğan ve ekibi, gerekli tespitlerde bulundu.

Yaklaşık dört saatlik incelemenin ardından bir değerlendirmede bulunan Başkan Doğan, " İzmit Belediyesi bir ilçe belediyesi olarak bilinse de, devlet dairelerinin bulunduğu, Kocaeli'nin kalbinin attığı, özellikle gündüz nüfusu bakımından en yoğun olduğu bölgedir. Türkiye'de kilometre kareye düşen insan sayısı olarak en yoğun şehirler İstanbul ve Kocaeli'dir. Fakat İzmit'in gündüz nüfusu dikkate alındığında hepsinden daha yoğun bir şehirdir. İzmit merkezdeki günlük nüfusumuz 1 milyonu buluyor. Karatepe'den, Başiskele'den, Derince'den, Gölcük'ten, Gebze'den Darıca'dan kısacası Kocaeli'nin dört bir noktasından insanlar her gün İzmit'e geliyor. Dolayısıyla çok yoğun bir insan hareketi var" dedi.

Çevreyle ilgili bakımları, tamiratları aralıksız devam ettirdiklerini belirten Doğan, "Çünkü yaşanılan yerde eksik hiç bitmez. Yaşam varsa ihtiyaç vardır, yaşam yoksa zaten her şey olduğu gibi kalır. Çok şükür iyi bir ekibiz, gece gündüz demeden titiz, disiplinli çalışan bir belediyeyiz. Halkımızın kaynaklarını hiçbir şekilde heba etmeden yine halkımıza sunmanın gayretindeyiz. Yaptığımız yeni çevresel düzenlemelerle de şehrimize yeni tatlar, yeni renkler katmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

İnceleme gezisi esnasında simitçilerle de sohbet eden Başkan Doğan İzmit'in meşhur simidinden de satın aldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi