Eğitimci Danışman Fulya Yalezan Konuğumuz oldu
Eğitimci Danışman Fulya Yalezan Konuğumuz oldu
Oxford Language Centre Direktörü Uluslararası İlişkiler ve Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz gazetemizin sabah kahvaltısı programında yer aldı.
Oxford Language Centre Direktörü Uluslararası İlişkiler ve Eğitim Danışmanı Fulya Yalezan Yılmaz gazetemizin sabah kahvaltısı programında yer aldı.
Uzun yıllar İngiltere’de yaşayan ardından Darıca Bayramoğlu’na yerleşen ve hayatını burada sürdürme kararı alan Yalezan, “Artık Darıca’da yaşıyorum. Darıca için ne yapabilirim? Sorusunun cevabı için çaba sarf etmek istiyorum.”dedi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Abbas Sır ve muhabir arkadaşlarımızla birlikte sabah kahvaltısı programında beraber olan Eğitimci Danışman Fulya Yalezan Yılmaz, “Ailemle birlikte Darıca’da yaşıyoruz. Yaşadığımız ilçenin sorunlarını, eksikliklerini, güzelliklerini ve imkanlarını bir Darıcalı olarak yaşamak, hmek çözüm noktasında bir birey olarak da üzerime düşeni yapmak istiyorum. Bunu yapmak için mutlaka bir siyaset yapmak gerektiği düşüncesinde de değilim. Mevcut eğitimci kimliğim ve hayat donanımım ile de yaşadığım ilçeye ve ilçe insanına faydalı olabilirim. Bir çok sivil toplum kuruluşları ile ilişkiler kuruyorum. Siyasi isimlerleri tanıyorum. İlçenin sosyal ve kültürel gözlemlerini yapıyorum. Darıca güzel bir yer. Daha da güzelleşebilir. Sosyal alanda ilerleyebilir. Bunun tek bir yolu vardır. O da eğitimdir. Yakında bölgemizde bir dizi eğitim seminerleri vermek üzere davetleri değerlendireceğim. Bölge insanı ile bir arada olmaktan çok mutlu olacağım.”dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.