LÖSEV TEŞEKKÜR 2026
AS UFUK OTO KİRALAMA

Elüstü ve Yılmaz, yeni binayı inceledi!

Siyaset 06.03.2020 - 10:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Elüstü ve Yılmaz, yeni binayı inceledi!

İYİ Parti Gebze’de şu sıralar taşınma heyecanı yaşanıyor. Partililer kısa sürede yeni binalarına taşınacaklar. Bu anlamda çalışmalar devam ederken meclis üyesi Birol Elüstü ve parti yöneticisi Tekin Yılmaz, Hükümet Caddesindeki Gebze İş Merkezinde bulunan yeni yeri ziyaret etti. BİNA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR  İYİ Parti Gebze’de taşınma hareketliliği yaşanıyor. İlyasbey Caddesindeki mevcut binadan Hükümet Caddesindeki Gebze İş Merkezindeki yere taşınacak olan İYİ Parti Gebze’de taşınma çalışmaları sürüyor. Bu anlamda çalışmalar devam ederken meclis üyesi Birol Elüstü ve parti yöneticisi Tekin Yılmaz, Hükümet Caddesinde Gebze İş Merkezinde bulunan yeni yeri ziyaret ederek çalışmaları yerinden inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldı. HEYECAN VE GURUR İÇİNDEYİZ İYİ Parti Gebze Meclis üyesi Birol Elüstü ve partinin önemli ismi yönetici Tekin Yılmaz, yapılan çalışmaları inceledi. Meclis üyesi Birol Elüstü, “Partimize daha uygun daha modern bir binaya taşınıp burada hizmet vereceğiz, bunun heyecanını yaşıyoruz” derken yönetici Tekin Yılmaz da “Partimize yakışır bir yer olacak. Kısa zamanda tamamlanacak. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey çok iyi olacak. Yeni binamızda güzel hizmetler yapacağız” dedi.    

İYİ Parti Gebze’de şu sıralar taşınma heyecanı yaşanıyor. Partililer kısa sürede yeni binalarına taşınacaklar. Bu anlamda çalışmalar devam ederken meclis üyesi Birol Elüstü ve parti yöneticisi Tekin Yılmaz, Hükümet Caddesindeki Gebze İş Merkezinde bulunan yeni yeri ziyaret etti.

BİNA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR 

İYİ Parti Gebze’de taşınma hareketliliği yaşanıyor. İlyasbey Caddesindeki mevcut binadan Hükümet Caddesindeki Gebze İş Merkezindeki yere taşınacak olan İYİ Parti Gebze’de taşınma çalışmaları sürüyor. Bu anlamda çalışmalar devam ederken meclis üyesi Birol Elüstü ve parti yöneticisi Tekin Yılmaz, Hükümet Caddesinde Gebze İş Merkezinde bulunan yeni yeri ziyaret ederek çalışmaları yerinden inceleyerek son durum hakkında bilgiler aldı.

HEYECAN VE GURUR İÇİNDEYİZ

İYİ Parti Gebze Meclis üyesi Birol Elüstü ve partinin önemli ismi yönetici Tekin Yılmaz, yapılan çalışmaları inceledi. Meclis üyesi Birol Elüstü, “Partimize daha uygun daha modern bir binaya taşınıp burada hizmet vereceğiz, bunun heyecanını yaşıyoruz” derken yönetici Tekin Yılmaz da “Partimize yakışır bir yer olacak. Kısa zamanda tamamlanacak. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey çok iyi olacak. Yeni binamızda güzel hizmetler yapacağız” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi