GEBZE BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS İLANI

EMEKLİYE TOPLU PARA MÜJDESİ

06.08.2016 - 16:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

EMEKLİYE TOPLU PARA MÜJDESİ

Emeklilerin merakla beklediği promosyon görüşmeleri kapsamında, 3 yıllık ödemenin toplu yapılması gündemde. 3 yıllık ödemenin toplu olarak yapılması masada.

Edinilen bilgiye göre; bankalar emeklilere 3 yıllık promosyonu toplu olarak verecek. Emekli de bu ödemeyi kapsayan dönemde maaşını aynı bankadan almaya devam edecek. TOPLU ÖDEME YAPICAK 3 yılın ardından yeniden emekliye 3 yıllık toplu ödeme yapılacak. Yine emekli bu sürede promosyonu veren bankadan maaşını almayı sürdürecek. Promosyonun tutarı ise henüz kesinlik kazanmış değil. Yıllık tutarın 150 ile 300 lira arasında olacağı ifade ediliyor. Bu durumda emekli, 3 yıl için toplam 450 ile 900 lira arasında promosyon alacak. Promosyon ödemeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun bankalarla protokol imzalamasının ardından başlayacak. Emekli, anlaşmayı imzalayan bankayla sözleşme yapacak. Ardından da banka emekliye promosyon ödeyecek.
Emeklilerin merakla beklediği promosyon görüşmeleri kapsamında, 3 yıllık ödemenin toplu yapılması gündemde. 3 yıllık ödemenin toplu olarak yapılması masada.

Edinilen bilgiye göre; bankalar emeklilere 3 yıllık promosyonu toplu olarak verecek. Emekli de bu ödemeyi kapsayan dönemde maaşını aynı bankadan almaya devam edecek.
TOPLU ÖDEME YAPICAK
3 yılın ardından yeniden emekliye 3 yıllık toplu ödeme yapılacak. Yine emekli bu sürede promosyonu veren bankadan maaşını almayı sürdürecek. Promosyonun tutarı ise henüz kesinlik kazanmış değil. Yıllık tutarın 150 ile 300 lira arasında olacağı ifade ediliyor. Bu durumda emekli, 3 yıl için toplam 450 ile 900 lira arasında promosyon alacak. Promosyon ödemeleri, Sosyal Güvenlik Kurumu'nun bankalarla protokol imzalamasının ardından başlayacak. Emekli, anlaşmayı imzalayan bankayla sözleşme yapacak. Ardından da banka emekliye promosyon ödeyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi