AS UFUK OTO KİRALAMA

Emlak Konut’un Gebze’de yaptığı sitede skandal olay

Gündem 06.01.2021 - 13:41, Güncelleme: 06.01.2021 - 13:41
 

Emlak Konut’un Gebze’de yaptığı sitede skandal olay

Emlak Konut GYO’nun hayata geçirdiği Gebze Emlak Konutları-3’te vatandaşlar canlarını zor kurtardı.

Gebze Emlak Konutları-3’te ikamet eden bir kiracının balkonunun tavanı çöktü. Yaşadığı korku dolu anları bir sitede dile getiren kiracı, “Haziran 2020’de kiracı olarak taşındığımız B2 bloktaki evin kapalı balkonun tavanı çöktü. Şanslıyız ki 3 yaşındaki çocuğum ve biz o an orada değil de diğer odadaydık. Yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum. Patlayan duşakabinler, çöken tavanlar, sosyal hiçbir tesisi olmayan bir siteye insanlardan alınan yüksek aidatlar. Kısaca uzak durulası bir yer” dedi. GEÇTİĞİMİZ YIL DA YILDIRIM DÜŞMÜŞTÜ Geçtiğimiz yıl Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Emlak Konut sitelerinde 14 katlı apartmanın çatısına düşen yıldırım sonrası çıkan yangında 60 daire zarar görmüştü. Büyük panik ve korku yaşayan Gebzelilerin dairelerinde bulunan elektronik eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale gelmiş, yangının ardından vatandaşlar binadan tahliye edilmişti.  Binalarında paratoner olduğunu iddia eden Emlak Konut GYO’nun, Gebze’de inşa ettiği sitede böyle bir skandalın yaşanması vatandaşları çileden çıkarmıştı. ‘Can güvenliğimiz yok’ diyen vatandaşlar zararlarının Emlak Konut tarafından karşılanmasını istemişti.  
Emlak Konut GYO’nun hayata geçirdiği Gebze Emlak Konutları-3’te vatandaşlar canlarını zor kurtardı.

Gebze Emlak Konutları-3’te ikamet eden bir kiracının balkonunun tavanı çöktü. Yaşadığı korku dolu anları bir sitede dile getiren kiracı, “Haziran 2020’de kiracı olarak taşındığımız B2 bloktaki evin kapalı balkonun tavanı çöktü. Şanslıyız ki 3 yaşındaki çocuğum ve biz o an orada değil de diğer odadaydık. Yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum. Patlayan duşakabinler, çöken tavanlar, sosyal hiçbir tesisi olmayan bir siteye insanlardan alınan yüksek aidatlar. Kısaca uzak durulası bir yer” dedi.

GEÇTİĞİMİZ YIL DA YILDIRIM DÜŞMÜŞTÜ

Geçtiğimiz yıl Kirazpınar Mahallesi’nde bulunan Emlak Konut sitelerinde 14 katlı apartmanın çatısına düşen yıldırım sonrası çıkan yangında 60 daire zarar görmüştü. Büyük panik ve korku yaşayan Gebzelilerin dairelerinde bulunan elektronik eşyaların büyük bir bölümü kullanılamaz hale gelmiş, yangının ardından vatandaşlar binadan tahliye edilmişti.  Binalarında paratoner olduğunu iddia eden Emlak Konut GYO’nun, Gebze’de inşa ettiği sitede böyle bir skandalın yaşanması vatandaşları çileden çıkarmıştı. ‘Can güvenliğimiz yok’ diyen vatandaşlar zararlarının Emlak Konut tarafından karşılanmasını istemişti.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi