Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Öne Çıkan Açıklamaları
Erdoğan’ın Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Öne Çıkan Açıklamaları
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda teşkilat mensuplarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan’ın konuşmasında parti teşkilatının çalışma anlayışı, vatandaşla doğrudan iletişim ve gündemdeki gelişmelere ilişkin mesajlar öne çıktı.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda teşkilat mensuplarına yönelik değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan’ın konuşmasında parti teşkilatının çalışma anlayışı, vatandaşla doğrudan iletişim ve gündemdeki gelişmelere ilişkin mesajlar öne çıktı.
Toplantıda yaptığı konuşmada teşkilat mensuplarına teşekkür eden Erdoğan, parti kadrolarının sahada vatandaşlarla temas halinde olmasının önemine dikkat çekti. Erdoğan, seçim dönemine kadar çalışmaların odağında milletin bulunacağını belirterek, vatandaşlarla yüz yüze iletişimin sürdürülmesi gerektiğini ifade etti.
“Millete Hizmet Davamızla Aramıza Kimse Giremez”
Erdoğan, AK Parti'nin kuruluşundan bu yana millete hizmet anlayışını sürdürdüğünü belirterek, teşkilat mensuplarının birlik ve dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini vurguladı.
Konuşmasında partinin teşkilat yapısına da değinen Erdoğan, AK Parti'nin 11 milyon 710 bin üyeye ulaştığını belirterek, teşkilat mensuplarının çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Fon Sürecine İlişkin Yeni Adım
Erdoğan’ın açıklamalarında gündemdeki fon süreci de önemli başlıklardan biri oldu. Erdoğan, tasfiyesine karar verilen fonlarla ilgili süreci koordine etmek amacıyla Cumhurbaşkanı Yardımcısı başkanlığında tam yetkili bir kurul oluşturulduğunu açıkladı. Ayrıca Devlet Denetleme Kurulu’nun da süreçle ilgili görevlendirildiğini belirtti.
Erdoğan, yürütülen çalışmaların ardından Türkiye’nin bu süreçten çıkarak ekonomik ve sermaye piyasaları açısından daha sağlıklı bir yapıya kavuşmasının hedeflendiğini ifade etti.
Vatandaşla Doğrudan İletişim Vurgusu
Konuşmasında teşkilat çalışmalarına da değinen Erdoğan, bakanlardan genel başkan yardımcılarına, milletvekillerinden il, ilçe ve mahalle teşkilatlarına kadar farklı kademelerdeki kadroların sahada vatandaşlarla bir araya geldiğini söyledi.
Esnaf, çiftçi, işçi, gençler, kadınlar ve emeklilerle gerçekleştirilen buluşmaların önemine dikkat çeken Erdoğan, toplumun farklı kesimleriyle kurulan doğrudan iletişimin sürdürülmesi gerektiğini belirtti.
Toplantıda ayrıca teşkilat içerisinde birlik ve beraberliğin korunması, vatandaşların sorunlarının dinlenmesi ve çözüm odaklı çalışmaların devam ettirilmesi yönünde mesajlar verildi.
Kocaeli HABERİ
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.