AS UFUK OTO KİRALAMA

Ersin'i Listeye Aldı

Spor 27.05.2016 - 00:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Ersin'i Listeye Aldı

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, geçen sezon Karşıyaka'dan ayrılan kaleci Ersin Aydın'ı listesine aldı.

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden  Altınordu, geçen sezon  Karşıyaka'dan ayrılan kaleci  Ersin Aydın'ı listesine aldı. Yeşil  kırmızılı ekipte forma şansı bulamadığı için devre arasında  Konya Anadolu Selçukspor'a kiralanan 26 yaşındaki file bekçisi, parasını alamadığı için sözleşmesini tek taraflı feshederek  Karşıyaka ile bağlarını kopardı. İki kalecisinden Evren'le yollarını ayıran, sözleşmesi sona eren Tolgahan'la da vedalaşması beklenen  Altınordu'nun Ersin'le önümüzdeki günlerde masaya oturacağı kaydedildi. Karşıyaka'da 4 kupa, 5 lig maçında forma giyen  Ersin Aydın, teknik direktör  Yusuf Şimşek'in raporuyla ara transferin son gününde Selçukspor'a gönderilmişti.  Konya ekibinde 2'nci Lig'de 11 karşılaşmada görev alan kalecinin  İzmir'de kalmaya sıcak baktığı öğrenildi.  İstanbulspor'da profesyonel olan Ersin,  Darıca Gençbirliği'nden  Karşıyaka'ya 130 bin TL bonservis bedeliyle transfer edilmişti.  Torku Konyaspor'un da ilgilendiği Ersin'in forma giyebileceği bir kulübe gitmek istediği öğrenildi.
Ptt 1'inci Lig ekiplerinden Altınordu, geçen sezon Karşıyaka'dan ayrılan kaleci Ersin Aydın'ı listesine aldı.

Ptt 1'inci Lig ekiplerinden  Altınordu, geçen sezon  Karşıyaka'dan ayrılan kaleci  Ersin Aydın'ı listesine aldı. Yeşil  kırmızılı ekipte forma şansı bulamadığı için devre arasında  Konya Anadolu Selçukspor'a kiralanan 26 yaşındaki file bekçisi, parasını alamadığı için sözleşmesini tek taraflı feshederek  Karşıyaka ile bağlarını kopardı. İki kalecisinden Evren'le yollarını ayıran, sözleşmesi sona eren Tolgahan'la da vedalaşması beklenen  Altınordu'nun Ersin'le önümüzdeki günlerde masaya oturacağı kaydedildi.

Karşıyaka'da 4 kupa, 5 lig maçında forma giyen  Ersin Aydın, teknik direktör  Yusuf Şimşek'in raporuyla ara transferin son gününde Selçukspor'a gönderilmişti.  Konya ekibinde 2'nci Lig'de 11 karşılaşmada görev alan kalecinin  İzmir'de kalmaya sıcak baktığı öğrenildi.  İstanbulspor'da profesyonel olan Ersin,  Darıca Gençbirliği'nden  Karşıyaka'ya 130 bin TL bonservis bedeliyle transfer edilmişti.  Torku Konyaspor'un da ilgilendiği Ersin'in forma giyebileceği bir kulübe gitmek istediği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
Marka Flower Çiçekçi